Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billig kristallkrona & takkrona i kristall från Krebs

Kristallkrona tar steget in i den moderna eran

I denna kategori har vi samlat samtliga av våra kristallkronor från Krebs. Krebs är en erkänd tillverkare av kristallkronor av högsta kvalitet sedan 60 år tillbaka. Här har vi samlat kristallkronor för alla smaker, oavsett om du är ute efter en takkrona i en retro design eller om du föredrar den klassiska. Föredrar du en klassisk stil så får du inte missa Empire-serien som kommit att bli mycket populär att sätta som en exklusiv touch i inredningen.

Krebs Kristallkrona Nobel 212b är en otroligt vacker klassisk takkrona i kristall. Varenda del i kristallkronan är gjord av kunniga hantverkare och denna krona kan smycka ditt hem i flertals generationer, om du så vill. Kronan blir vacker i såval matsal som sovrum. Letar du efter något pampigt och storslaget är Krebs Kristallkrona Herakles 437b den rätta modellen. Med anor från 1700-talet är Herakles en krona du finner från stora konstsamlare till Sagerska Palatset. Denna krona finns även i Urban Outfitters i Stockholm i en större specialtillverkad version. Vill du ha en stor kristallkrona i en modern stil rekommenderar vi dig att kika på Krebs Kristallkrona GlamourGirl 462. Ellips formen tillför en ny dimension till rummet samtigit som den utstrålar lyx och elegans.

Är du ute efter en mindre kristallkrona är Krebs Kristallkrona Pompe 105a i de tre olika färgvalen ett perfekt alternativ. De lövformade prismorna ger en romantisk och luftig känsla. En annan kristallkrona som är lagom till storleken men har en helt annorlunda design till den sistnämna kristallkronan är Krebs Kristallkrona ReMics 448. Här faller prismorna vackert i en spiralform. En absolut fantastisk kristallkrona. Krebs Kristallkrona Tingeling 440a är en annan kristallkrona i en sfärisk form som pryder det rum du önskar med en modern känsla över något så traditionellt som en kristallkrona.

Nedan finner du även takkrona i kristall avsedd för badrum. Att införskaffa en badrumskrona är ett smart och mycket enkelt tips för att ge badrummet ett lyft. En kristallkrona är känd som en mycket god investering då det är en sådan tidlös inredning, och med den höga kvalitet som du får med Krebs kristallkronor kommer din krona kunna gå i arv generation efter generation. Samtliga av Krebs kronor kommer med en diskret stämpel som intygar äktheten och den höga kvaliteten på din krona.

Välkommen till vårt sortiment av kristallkronor. Vi har alla möjliga slags kristallkronor, från de mest klassiska modellerna till moderna designkronor. Vilken kristallkrona du än väljer kommer du att få en i hög kvalité som håller i flertals generationer.