Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp spotlights billigt från Malmbergs

Spotlights - den moderna lösningen som passar alla rum

Tiden är förbi då belysningen av ett rum endast kunde styras med hjälp av klumpiga lampor - nu kan vi belysa exakt de områden vi vill. Med spotlights kan du få ordentligt med ljus, precis där du vill ha det. Rikta ljuset till de detaljer du vill ska synas. En spotlight tar minimalt med plats men ger en maximal effekt. Du får möjligheten att leka med ljuset och göra det till en del av din inredning. Dimbara spotlights ger dig möjligheten till att ändra rummets karaktär; svagare belysning ger en mysig stämning vilket är perfekt för sena kvällar framför favoritfilmen eller serien. Låt inte lamporna bara vara en självklar del för att ljusa upp hemmet, gör det till en snygg och unik inredningsdetalj. Ge dina rum nya dimensioner och tillför känsla. 

 

Spotlights i taket är vanligast på en spotlight-ramp där man kan rikta spotlighten dit man vill ha belysningen. Men det går självklart att ha fristående spotlights i taket. Ett smart sätt att använda spotlights är att belysa föremål du vill ska stå i centrum, eller synas extra mycket. Skapa effektljus med hjälp av spotlights genom att till exempel belysa prydnadsföremål eller tavlor i en hylla.

 

I denna kategori hittar du spotlights som kan tänkas passa i alla möjliga rum, oavsett om det är till badrum, kök eller kontorsmiljö så har vi samlat ett ordentligt utbud av spotlights så att du ska hitta en lampa som passar dig och ditt ändamål med den. Är du ute efter en spotlight avsedd för tak så kan vi rekommendera Spotlight Vitoria och Cylléne från Malmbergs. Från Malmbergs finner du även spotlights som passar perfekt att ha under skåp eller hyllor. Ta en titt på Malmbergs Downlight MD-315 LED som piffar upp köket och ger dig en bekvämare arbetsyta när du använder köksbänken. 

 

Samtliga spotlights avsedda för inomhusbruk. De är alla tillverkade av välkända varumärken och håller därmed en mycket god kvalitet men till riktigt låga priser. 

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Cottex (3)
 2. Konstsmide (1)
 3. Malmbergs (30)
 4. Nordlux (16)
 5. Philips (2)
 6. Philips Hue (45)
 7. Star Trading (11)
Pris
0 kr 4999 kr 0 kr to 4999 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 108

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 108

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5