Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Malmbergs LED - modernt val

Lys upp hemmet med kvalitetsbelysning! Hos oss får du alltid bra priser på Malmbergs riktbara spotlights. Lampornas moderna design gör att de passar i alla rum.

Malmbergs LED lyser upp varje rum

Att installera spotlights är ett effektivt sätt att lysa upp ett rum. Du får inte bara en god allmänbelysning utan kan även rikta ljuset mot till exempel en tavla eller välja att belysa ett mörkt hörn. Här på Buildor har vi Malmbergs LED i mängder av snygga och moderna utföranden. Tänk på att inkoppling av en ledlampa kräver både driver och strip.

Enkel installation av lampor

Modellerna från Malmbergs är lätta att installera. Vårt breda sortiment rymmer självklart även dimmer som ger perfekt ljusnivå i varje rum. Visst är det skönt att kunna minska belysningen framåt kvällen? Led lampor är det självklara valet i det moderna hemmet. Dessutom är valet även snällt mot miljön, kan det bli bättre än så? Kika igenom utbudet och hitta lampan för just ert hem.

Ljussätt hemmet till ett lågt pris

Söker du ny belysning för sovrummet, hallen eller vardagsrummet? Buildor är förstahandsvalet valet för många byggare och vi är din återförsäljare av Malmbergs belysning. Vi på Builder hjälper dig att välja rätt, beställ enkelt och smidigt på webben. Handla online och få hem dina produkter snabbt och enkelt och och kom igång med hemmabygget.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Cottex (3)
 2. Hide-a-lite (2)
 3. Konstsmide (1)
 4. Malmbergs (29)
 5. Nordlux (16)
 6. Philips (5)
 7. Philips Hue (45)
 8. SG Armaturen (16)
 9. Star Trading (17)
Pris
0 kr 4999 kr 0 kr to 4999 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 29

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 29

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2