Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Malmbergs taklampa

På Buildor erbjuder vi dig smarta lösningar till ditt nya projekt. Behöver du ny, smart belysning till kontoret eller en smakfull taklampa till det nya sovrummet? Vi erbjuder dig ett stort urval av belysning för att förverkliga dina drömmar.

Malmbergs taklampa - kvalitet och stil i smakfull kombination

I en taklampa från Malmberg får du en stilren lampa av högsta kvalitet. Med en smart led dimmer kan du enkelt justera ljuset och atmosfären i rummet - kanske är det kontoret som behöver få in lite nytt ljus eller är det en smakfull lampa i vardagsrummet som behövs? Malmbergs taklampor finns i flera varianter som passar alla dina behov. Välj mellan en rad olika modeller för att hitta just din lampa från Malmberg.

Spotlights med vägguttag - enkla och av högsta kvalitet

Söker du just rätt belysning till ditt nästa projekt? Buildor erbjuder ett stort urval av spottar med vägguttag som passar just dina behov för ditt bygge. Enkla att installera och smakfulla med hög kvalitet. Oavsett om det är funktionellt till kontoret eller något smakfullt till sovrummet har Buildor smarta lösningar för just ditt bygge av bra kvalitet och till ett bra pris.

Buildor - smarta lösningar till just ditt nästa bygge

Behöver du takbelysning som både är billig och av hög kvalitet? Buildor erbjuder ett stort urval av takbelysning som passar just dina behov. Oavsett vad ditt nästa projekt är erbjuder vi billig takbelysning till ditt nya projekt. Vi erbjuder fri frakt, prisgaranti och öppet köp i två veckor med snabba leveranser.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Aneta (6)
 2. Cottex (74)
 3. Design By Grönlund (67)
 4. Gilbert Gilbert (2)
 5. Malmbergs (16)
 6. Nordlux (8)
 7. Oriva (46)
 8. Philips (16)
 9. Philips Hue (25)
 10. Piffany Copenhagen (1)
 11. Scan Lamps (14)
 12. Smartwares (6)
 13. Star Trading (31)
 14. Texa Design (23)
 15. Umage (110)
Pris
0 kr 26195 kr 0 kr to 26195 kr

16 artiklar

Minskande ordning
per sida

16 artiklar

Minskande ordning
per sida