Köp julbelysning & julstjärna på nätet till lågt pris

Få en riktigt god jul med en julstjärna och annan härlig julbelysning

När julen nalkas, nalkas även ljusen i alla hem i form av julstjärnor och adventsstakar. Och när kylan är här, är det perfekt att leta efter det man vill ha inomhus i värmen. Inte sant?

Det som gör det lilla extra under juletid måste ändå vara julbelysningen. Inte bara julgranen som lyser upp hela huset utan även all annan julbelysning du exempelvis ser i fönsterna när du vandrar ner en snöig gata en mörk och kall decembernatt. Det är mycket som symboliserar julen, och en lysande julstjärna måste definitivt vara en av de. Nedan finner du mängder med olika julstjärnor, moderna och traditionella. Vintern må vara mörk, men inte julen!

Är du ute efter en julstjärna kan vi tipsa om Metallstjärna från Konstsmide, en modern stil på den klassiska julstjärnan. Konstsmide Papperstjärna Mässingfot är mer lik den traditionella julstjärnan och utstrålar jul med en stilren design. Den är väldigt snygg och passar alla moderna hem, oavsett inredning. Vill du ha en adventsstjärna som hänger ner från taket, av anledningen att du inte har plats på fönsterbrädan, eller kanske inte någon fönsterbräda alls kanske Konstsmide Pappersstjärna Vit 60 cm är något för dig? Passar lika i sovrummet som i vardagsrummet eller köket.

En adventsljusstake är ett måste för december månad. Konstsmide Elljusstake Båge Trä 230V finns i både rött, vitt och grått. Den må vara olik den vanliga adventsljusstake men idén har tagits in i designen och utvecklats till en vacker juldekoration som passar överallt i hemmet. Den härliga röda färgen ger julstämning på nolltid. Juldekorationer i form av ljus måste ändå vara den vackraste typen av dekoration.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Konstsmide (45)
 2. LED Garden Plug & Play (3)
 3. Lighting By Havsö (1)
Kategorier
 1. Julbelysning (49)
 2. Utomhusbelysning (3)
Leveranstid
 1. 2-5 vardagar (18)
 2. 4-6 vardagar (31)
Pris
0 kr 2629 kr 0 kr to 2629 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 49

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artiklar 1 till 16 av totalt 49

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4