Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp strömbrytare & vägguttag till lågt pris

Strömbrytare för reglering av tekniken

I ett stylat hem med mycket ljus, lampor och tekniska saker så behövs även strömbrytare och vägguttag. De flesta strömbrytare ser till stor del likadana ut och är inte något som många lägger ner tid på för att det ska matcha stylingen i hemmet, utan en strömbrytare och vägguttag är något som till högsta grad är behövligt beroende på hur mycket tekniska saker man har i hemmet som är strömrelaterade.

Att däremot ha en klockströmbrytare kan vara riktigt bekvämt då man inte behöver lägga så mycket tid på att komma ihåg att dra ut kontakter som inte används för tillfället. För den tankspridda kan en klockströmbrytare vara en väldigt behövlig säkerhet. Eller varför inte vakna av att kaffekokaren slår med hjälp av en säkerhetstimer? Rena rama lyxen. Under vår kategori för Övriga brytare/uttag finner du praktiska klocksrömbrytare från Malmbergs.

Att kunna reglera ljusstyrkan kom långt innan elektriciteten uppfanns. I både gas- och fotogenlampor kunde man reglera ljusstyrkan enkelt genom att minska eller öka tillförseln av bränslen. Men att tillämpa detta  när elektriciteten blev ett faktum var till en början mycket svårare än så. Det var väldigt dyrt att utrusta en lokal med steglös ljusreglering. Dessutom tog det alldeles för stor plats i en liten bostad utan användes främst i teater- och biosalonger. Idag kan du enkelt reglera alla typer av lampor med hjälp av en dimmer. I regel kan du byta ut en gammal strömbrytare mot en dimmer utan att behöva ändra den fasta installationen. En dimmer passar i standarddosor som strömbrytare numera alltid är monterade i. Är apparatdosan äldre än cirka 30 år kan det finnas risk för att dosan blir allt för trång. Då behövs det hjälp av en behörig elinstallatör. Med hjälp av en dimmer kan du spara el och öka glödlampans livslängds avsevärt. 

Något annat vi vill tipsa om är strömbrytare från Nexa där du finner riktigt smarta lösningar för hemmet. Där finner du kompletta set med mottagare och fjärrkontroll. Systemen är väldigt enkla och har en flexibel installation. Hur många gånger har vi inte legat på soffan eller i sängen med lampan tänt och önskat att vi med tankekraft kunda släcka lampan? Nu kan du med hjälp av fjärrkontrollen stänga av och sätta på strömbrytaren. Missa heller inte Nexa's olika rörelsevakter som automatiskt sänder singal till den anslutna mottagaren och aktiverar armatur/mottagagare/apparate och släcker den sedan med tidsautomatik efter inställning på 5 sekunder upp till max 10 min.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Blanco (2)
 2. Housegard (1)
 3. IMOU (10)
 4. Konstsmide (1)
 5. Malmbergs (53)
 6. Nexa (58)
 7. Philips Hue (9)
 8. Schneider Electric (49)
 9. Smartwares (14)
 10. SpotCam (4)
 11. Woox (4)
 12. Yoyomotion (11)
Pris
0 kr 4796 kr 0 kr to 4796 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 216

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 216

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5