Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billiga brytare & uttag på nätet från Malmbergs

Övriga brytare och uttag till hemmet

I denna kategori har vi samlat alla övriga sorters uttag från Malmbergs så att du ska hitta det uttag som just du behöver. Är du i behov av ett nytt antennuttag så kan vi rekommendera att du kika på till exempel Antennuttag Inex Infälld för Radio och TV från Malmbergs. Serien Inex finns i färgerna satin, svart och vit. Samma serie finns för teleuttag så att du enkelt kan matcha dem om du vill.

Nedan hittar du också petsäkra klockströmbrytare för digitalt och manuellt bruk. Vi har även ett mycket praktiskt fjärrbrytarset med tre stycken jordade stickproppsmottagare för fjärrstyrning. Setet kan ställas in med 4 olika huskoder vid användning av flera stycken i samma hus. Fjärrströmbrytaren är mycket lättmanövrerad med hjälp av ett enkelt vred och har en räckvidd på upp till hela 25 meter.

Vi har även dubbelpack med små mini klockströmbrytare som är mycket enkla att ta med på t.ex resor. Oavsett om det gäller ett antennuttag, en klockströmbrytare, teleuttag eller fjärrströmbrytare så finner du den här. Samtliga uttag kommer från Malmbergs och har en väldigt snabb leveranstid, samt riktigt låga priser.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Blanco (2)
 2. Malmbergs (24)
 3. Nexa (9)
 4. Philips Hue (2)
 5. Schneider Electric (6)
 6. Woox (1)
Pris
0 kr 1950 kr 0 kr to 1950 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 44

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 44

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3