Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp strömbrytare billigt online

Strömbrytare i god design

I denna kategori hittar du strömbrytare av olika slag. Oavsett om du vill ha enkel eller dubbelknappar, skruvlös eller utanpåliggande strömbrytare så kommer du att hitta det i denna kategorin. Nedan hittar du också 2-pol strömbrytare med glimlampa för infällnad i färgerna svart och vit.

Du kan även välja om du vill ha en glimlampa i röd eller grön. Eller är du istället ute efter en 1-pol/trapp strömbrytare i en enkel och lite retro design så kan du kika på Strömbrytare Galax Infälld från Malmbergs.

Bortsett från många enkla standardlampknappar med diverse funktioner så har vi även ett utbud av strömbrytare som går i en färg av satin för en klassisk design. Lampknapparna i satin finner du i olika utföranden men alla är skruvlösa och enkla att montera. Även resterande av våra lampknappar är mycket enkla att koppla för att kunna börja använda dem. Samtliga av våra strömbrytare kommer från Malmbergs och levereras inom ett par dagar från det att du lagt din beställning. Självklart till låga priser!

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Housegard (1)
  2. Malmbergs (3)
  3. Nexa (10)
  4. Philips Hue (1)
  5. Schneider Electric (12)
Pris
0 kr 729 kr 0 kr to 729 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 27

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 27

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2