Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

ARBETSBELYSNING

En bra arbetslampa är A och O för att du ska kunna arbeta fokuserat utan att trötta ut eller anstränga ögonen alltför mycket. Arbetsbelysning är optimerat för att underlätta ditt jobb, oavsett om det handlar om att belysa det du jobbar med eller bara för att hjälpa dig bibehålla en bra koncentration i ditt arbete.

Bygglampa med smarta funktioner

Hos Buildor.se hittar du ett brett urval av arbetsbelysning i både LED och halogen. Arbetslamporna finns i flera utföranden, bland annat som bänkarmatur eller som handlampor. Vår tillverkare Konkret erbjuder till exempel den laddningsbara handlampan Mini LED med en innovativ LED-teknik som ger ett ljusflöde starkare än en vanlig LED-lampa. Arbetslampan ger ett vidvinkelljus och kommer med både magnetfäste och infälld upphängningskrok så att du kan placera lampan efter behov.

Brett urval av arbetsbelysning i LED och halogen

En arbetsbelysning kan verka vara en överflödig komponent för dig som mest arbetar i dagsljus, men faktum är att en bra arbetslampa kan vara direkt avgörande för ett professionellt utfört arbete. Utan bra belysning anstränger du ögonen i onödan, särskilt i mörka miljöer. Gör inte jobbet svårare än vad det behöver vara och investera i en lika billig som kvalitativ arbetslampa i LED eller halogen från Buildor.se

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Briv (10)
 2. Coolest (1)
 3. Dewalt (1)
 4. Gp (13)
 5. Konkret (1)
 6. Schneider Electric (6)
 7. Smartwares (10)
 8. Sunmatic (6)
Pris
0 kr 1495 kr 0 kr to 1495 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 48

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 48

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3