Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

MARKBELYSNING

I vår kategori för markbelysning har vi samlat olika sorters lampor och tillbehör som man kan tänkas vilja ha längs uppfarten till huset eller i trädgården. Vill du ha en snygg och diskret markbelysning där du slipper installation och montering så kan vi rekommendera dig att kika på markbelysning från Malmbergs som du mycket enkelt sticker ner i rabatten för att få ett behagligt ljus i din trädgård. Under denna kategori finner du även markspotlight i flera olika utföranden som gör sig snygga längst med poolkanten eller ute på verandan. I den här kategorin hittar du markbelysning från kända varumärken som Norlys, Malmbergs, Konstsmide och Philips Hue.

Markspotlight med många användningsområden

Under kategorin markbelysning kan du hitta allt ifrån markspotlights och markspjutbelysning till drivdon, och självklart till får du det till mer än förmånliga priser med en snabb leveranstid! Markspotlights är ett snyggt sätt att lysa upp gångar, garageuppfarten, i trädäcket eller lys upp träd och buskar i trädgården. Är du på jakt efter en markbelysning i form av stolpar så finns även detta från våra välkända leverantörer Konstsmide och Malmbergs under kategorin stolpbelysning.

Markbelysning med LED

Med många spotlights kan kostnaden för el dra iväg, ett sätt att minska driftskostnaden är att installera markbelysning med LED, och även se till att markbelysningen sätts på och av via en timer. Kom ihåg att ställa om den efter årstiden, så slipper du att den står på i onödan. Konstsmide markspot LED mini, ger ett fint ljus då den är lite upphöjd, passar in fint vid staketet kring uteplatsen.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Bolthi (5)
 2. Konstsmide (52)
 3. LED Garden Plug & Play (4)
 4. Malmbergs (6)
 5. Norlys (2)
 6. Philips Hue (1)
 7. Ranex by Smartwares (3)
 8. SG Armaturen (2)
 9. Star Trading (1)
Pris
0 kr 2179 kr 0 kr to 2179 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 76

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 76

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5