Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Malmbergs stolplykta

Lys upp trägården, entrén eller garageuppfarten. Köp Malmbergs stolplykta till oslagbara priser på Buildor. Med ljus skapar du en välkomnande känsla som kommer uppskattas av husets gäster.

Malmbergs stolplykta skapar välkomnande känsla

För dig vill ha en extra ljuskälla i till exempel trädgården är Malmbergs stolplykta ett perfekt val. Den vackra lampan ansluts direkt till plint. Välj mellan en rad olika storlekar, modeller och prisklasser som passar dina unika behov. Malmbergs stolplyktor finns med 1-3 lyktor i både svart och vitt utförande. En 2-armad Malmbergs idefjord passar på en rad olika platser och har en stomme av aluminium och klarglas.

Ger huset karaktär

Vill du ha extra mycket ljus kan du montera en vacker 3-armad vid till exempel entrén. Förutom att vara en god ljuskälla ger den även huset en elegant inramning. Det här är en modell som du lätt monterar själv. Armaturen är avsedd för lågenergilampa. Föredrar du en svart eller vit stolplykta? Med Malmbergs ges du som husägare alltid stor valfrihet.

Fri frakt och snabba leveranser

Söker du billig trädgårdsbelysning? Då har du kommit rätt. I vårt stora utbud här på Buildor kan du alltid hitta de stolplyktor som passar dina behov. Sortimentet rymmer självklart även pollare i hög kvalitet. Hos oss får du alltid prisgaranti. Givetvis har vi fri frakt och snabba leveranser. Dessutom ingår öppet köp två veckor.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Bolthi (2)
 2. Konstsmide (58)
 3. LED Garden Plug & Play (4)
 4. Malmbergs (25)
 5. Nordlux (5)
 6. Norlys (50)
 7. Philips (16)
 8. Star Trading (1)
Pris
0 kr 64166 kr 0 kr to 64166 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 25

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 25

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2