Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Trädgårdsbelysning

Trädgårdsbelysning som lyser upp trädgården

I vår kategori för trädgårdsbelysning hittar du såna små detaljer som kan lysa upp vilken trädgård som helst. Trädgårdsbelysning gör det mycket mer hemtrevligt för dina grannar, förbigående och för dig själv. Trädgårdsbelysning är oftast inte enbart praktiskt utan även dekorativt. Det finns massvis med olika trädgårdslampor i olika former och funktioner. Det som passar bäst i din trädgård vet däremot endast du.

Är du ute efter dekorativ trädgårdsbelysning som samtidigt uppfyller olika funktioner presenterar vi Smart & Green med dess innovativa och kreativa trädgårdsbelysning som är svår att missa. Belysningen kommer i olika färger, former och utföranden. Under varumärket finner du pallar, bord och till och med en bar och de alla har en sak gemensamt - de fungerar som belysning! Smart & Green vet deffinitvt hur man gör trädgården festlig. Smart & Green Blomkruka Passo är en stilren fyrkantig blomkruka som under dagen ser ut som en vanlig vit blomkruka, men som på natten förvandlas till en vacker ljuskälla. Blomkrukan har sju fasta färger med färgskiftande läge och tre olika ljusintensiteter. Smart & Green Trädgårdsbelysning Big Cube är en annan väldigt praktisk ljuskälla som går att använda som ett utebord eller en extra pall. Big Cube tål vatten och kan därför stå i såval snö och regn som i vatten. Smart & Green Trädgårdsbelysning Tower är en pelar-lik lampa som passar perfekt att ha upradat längst med ingången till huset. Otroligt läckert!

LED Garden Plug & Play är ett annat varumärke värt att se över. Flexibelt system som inte kräver verktyg och är därför lätt och säkert att installera. Att lamporna är av LED gör de ytterst energisnåla. LED Garden Plug & Play Trädgårdsspotlight Pixton är en stilren trädgårdslampa som lämpar sig perfekt längs stigar och gångar, vid garageuppfarten, i stensättningar eller rabatter. Är du däremot efter något mer diskret som tar väldigt lite plats tipsar vi om LED Garden Plug & Play Trädgårdsspotlight Zenit. Denna spotlight är perfekt att ha på staket, murar, fasader och terrasser bland annat. Med dessa innovativa lampor kan du köpa till ljussensor som sköter din trädgårdsbelysning helt automatiskt. Lampan släcks när det ljusnar och tänds när det börjar mörkna. 

Vi hoppas du finner något som passar dig och din trädgård. Välkommen

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Berglund (1)
 2. Bolthi (5)
 3. Gp (5)
 4. Jabo (3)
 5. Konstsmide (101)
 6. LED Garden Plug & Play (23)
 7. Malmbergs (4)
 8. Norlys (1)
 9. Philips Hue (4)
 10. Smartwares (5)
 11. Star Trading (246)
 12. Tristar (1)
Pris
0 kr 4836 kr 0 kr to 4836 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 399

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 399

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5