Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billiga fritidsartiklar på nätet

Ett rikare liv med fritidsaktiviteter

Allt för ditt fritidsliv äntligen hos Buildor.se

 

Att kunna vara ute i naturen eller till havs med egen båt är en lyx. Har du många hobbies och aktiviteter vet du att utrsutsning kan vara dyr, men köper du dina tillbehör hos Buildor kommer du att kunna spara pengar. Under kategorin fritid hittar du camping, cykel, marint och vattensport.

 

I kategorin camping hittar du bland annat tält, sovsäckar, campingstolar och hängmattor från välkända märken såsom Amazonas, Bestway, Fritab och Briv. Här finner du det du behöver för din nästa campingtrip med vänner eller familj. 

 

Under kategorin cykel finner du cykelhjälmar och andra tillbehör. Allt för att du ska kunna cykla säkert och effektivt!

 

Om du gillar båtlivet är kategorin marint något för dig! Något som är oerhört viktigt när du är ute till havs är flytvästar/flytkläder I kategorin flytvästar & flytkläder hittar du flytprodukter från Baltic. Glöm inte att alltid sätta på flytväst på dig och din familj. En familj kan bestå av både barn och djur, och det är viktigt att vi sätter det säkra före det osäkra på alla som är med på båten. Är du ute efter en flytväst för din hund eller katt rekommenderar vi att du tar en titt på Baltics flytväst för hund/katt. Letar du efter en flytväst till barnen rekommenderar vi Baltics räddningsväst Bambi som vunnit Bäst i test i Praktiskt Båtägande. Detta på grund av att västen har bra flytkraft, vänder snabbt och är lätt att sätta på och ta av. Vi hoppas du finner det du söker efter! Gör du inte det, kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare.

 

I kategorin vattensport hittar du häftiga stand up paddleboards och roliga flytleksaker för hela kompisgänget!