Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

BÅTAR

I vår kategori för båtar hittar du utombordsmotorer, både el och bensindrivna, gummibåtar, ribbåtar och paddleboards. Allt för att sommaren ska få en guldkant. För dig som fiskar finns det gummibåtar du får plats med i bilen eller kan bära på ryggen.

Utombordsmotor med eldrift eller bensin

Här hittar du 4-taktare som är förberedda för rattstyrning med gasreglage, eller utombordare med rorkult. Med en besnindriven utombordare kan du åka fortare än med en elmotor. Fördelen med en eldriven utombordsmotor är att den inte väger så mycket är och är nästintill ljudlös. Vi rekommenderar GreatWhite båtmotor el 12V, som är perfekt för trollingfiske, och du kan använda den både i söt- och saltvatten.

Stora äventyr i liten gummibåt

En gummibåt kan lätt stuvas undan när den tömts på luft, med den medföljande luftpumpen suger du ut den sista luften så blir den liten och kompakt. En gummibåt med motor gör det enkelt att utforska närområdet från vattnet, ett roligt äventyr för barnen. Självklart ingår två paddlar om man vill njuta av stillheten. Det finns även relingar längs med sidorna att hålla sig i eller om du behöver förflytta den på land.

Ribbåt

En ribbåt har likt gummibåtar luftfyllda pontoner, men en ribbåt har ett v-format skrov i aluminum eller plast. En ribbåt klarar tuffare tag och på vissa modeller kan du även installera rattstyrning. De flesta monterar en elmotor eller bensindriven utombordare, och med en utombordare med krut i kan du åka riktigt fort.

Paddleboard

Stand-up-paddle-board är säkert ett begrepp du stött på tidigare. Här står du på brädan och balanserar och med paddeln tar du dig fram på vattnet. Den är perfekt för motionspaddling och ett härligt sätt att upptäcka naturen på. Den spetsiga fören ser till att minska motståndet, vilket gör den både snabb och stabil i vattnet. Du förvarar den i ryggsäcken och kan lätt bära med dig den till dit du ska.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. AQ Marine (1)
  2. Bestway (2)
  3. Greatwhite (33)
  4. Seafox (6)
Pris
0 kr 27995 kr 0 kr to 27995 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 42

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 42

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3