Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

  • Från
    239kr/m²

    Underbara Tapeter!
    .

Köp nytt golv och tapet billigt online

Ta fram din personliga stil med ett nytt golv och nya tapeter

Golvet är bland det första blicken möter och även bland de få saker som avgör känslan av ett rum. Med olika sorters golv kan du få fram din personliga stil. Materialet på golvet du väljer spelar stor roll beroende på vilket rum det är till. Till badrummet föredras oftast kakel och klinkers från Höganäs, medan parkettgolv från Arena passar bättre i exempelvis vardagsrummet. Parkettgolv är bland det vanligaste golv som klär många hem världen över. Parkettgolvet är tidlöst och passar med all interiör. Hos oss finner du parkettgolv i ljusa och mörka färger, beroende på vilken känsla du vill att rummet ska ge ifrån sig. Ett annat populärt golv är laminatgolvet. Under laminatgolv finner du golv i bland annat i trä, kakel och sten imitation. Laminatgolv är ett otroligt prisvärt golv. Ett annat prisvärt och lättskött golv är vinylgolv. Vinylgolvet är elegant, slitstarkt och då det är gjort av plast gör detta golvet otroligt lättskött till skillnad från exempelvis trägolven som kräver lite mer underhållning. BerryAlloc erbjuder dig ett sortiment av textilgolv i både avkap och breddkap. Ett textilgolv,  eller en heltäckningsmatta, lämnar dina rum med en hög mysfaktor med dess varma, mjuka och bekväma underlag. Högst uppskattat från de allra yngsta till de lite äldre. Ett lite dyrare alternativ av golv är bambugolv. Bambugolvet må kosta lite mer men har sina uppenbara fördelar. Förutom att det är otroligt stiligt och exklusivt så är det även tåligt, massivt och har en lång livslängd. Bambugolvet är dessutom helt miljövänligt och 100% återvinningsbart! Tänk vad stor skillnad golv kan göra. Ett mörkt golv ger rummet en mer sofistikerad känsla medan ett ljusare golv ger en stilren känsla och, med rätt belysning, öppnar upp ett rum.


Det andra blicken möter måste ändå väggarna i rummet. Att måla om eller byta tapeter förändrar ett rum mycket mer än vad man kan ana. Från Boråstapeter finner du alla olika slags tapeter; enfärgade, randiga, små och stormönstrade tapeter i EasyUp tapet och självklart den klassiska papperstapeten. Men vi vill att alla ska kunna hitta en tapet, därför har vi utökat vårt lager med tapeter från ECO, Duro, Paintpart, Fiona Walldesign och självklart färgsprakande Disney barntapeter från Walltastic som är högt uppskattat hos de små. Är tapeter ingenting för just ditt hem finner du självklart även väggfärg i vackra färger. Från Nordsjö finner du både inomhusfärg och utomhusfärg som olja, bets och spackel.

Men vårt sortiment slutar inte där. Under Golvtillbehör finner du även lister, golvsocklar, trösklar och andra golvtillbehör som kan tänkas behövas till uppsättning och underhåll.