Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

GOLVLISTER

I den här kategorin hittar du golvlister i olika modeller och material från Lundbergs. Att utsmycka våra hem så det ser så hemtrevligt ut som möjligt vill vi nog alla. De flesta tankarna som kommer upp i folks huvud när man pratar om utsmyckning är oftast inredningen, vilka möbler och tekniska prylar man ska införskaffa. Det många inte då tänker på är hur det skulle se ut om man inte hade så basic saker såsom golvlister, nivålister, golvsocklar, skarvlister, smyglister, socklar och trösklar. Det gör mycket för helhetsintrycket.

Nivålist, golvsockel och trösklar

En vägg som inte har lister längst golvet kan uppfattas som naket. Samma sak med dörrar, en dörr utan en tröskel ser annorlunda ut än ”vanligt”, det är något som saknas. Dock finns det olika slags golvlister och socklar, vissa är mer utsmyckade än andra. Och om du skulle råka ha olika höjd på golven finns det nivålister som du kan använda för att jämna ut den skarpa kanten som uppstår.

Skarvlist och smyglist

För att få en riktigt snygg finish när du renoverar ditt hem, ska du se till att det inte blir några springor. En smyglist är perfekt för att täcka in dessa springor, och du kan använda den mot golv, fönster eller runt dörren. Fördelen är att det inte blir några konstiga skuggor som faller och du får ett bra och jämnt resultat. För att sammanlänka två golv, till exempel om du lägger ni nytt på en del av hallen, så kan du länka samman dessa golv med en skarvlist i trä. Förutsättningen är att det är golv i samma nivå. Om du vill ta bort höga trösklar kan du även använda en skarvlist så får du ett jämnare golv. Ta en titt på Buildor.se så kanske du hittar något som faller dig i smaken från Lundbergs, här finns olika lister i trä eller aluminium.

Sortera utifrån
Pris
0 kr 822 kr 0 kr to 822 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 18

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 18

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2