Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Massiva Trägolv

Massiva trägolv med snabba leveranstider

Ett av de viktigaste inslagen i en inredning och i ett rum är just golvet. Med golvet ger du rummet sin grundläggande karaktär. Söker du efter ett golv med värme och liv ska du absolut ta en titt på massiva trägolv. Ett massivt trägolv är genuint och ger en hemtrevlig känsla. Då golv är något man inte byter ut i första hand när man vill ändra på inredningen eller stilen i hemmet, är det värt att satsa på ett golv som håller i många år framöver.

Med åren ändrar det massiva trägolvet successivt färg, vilket är en del av golvets karaktär och naturliga charm. Denna färgändring är dock sällan märkbar för ögat. Att lägga ett massivt trägolv är som att lägga naturen på golvet, då massiva trägolv nästan är en ren naturprodukt. Och vad är hemtrevligare än att ta skogen hem till sig? Massiva trägolv passar perfekt i vardagsrummet, allrummet, hallen, gästrummet eller i sovrummet. 

De vanligaste träslagen är ek, furu och ask. I denna kategori finner du lyxiga massiva trägolv från välkända varumärken, alltid till låga priser och prismatchning; oavsett hur mycket du handlar för.