Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

HELTÄCKNINGSMATTA

I denna kategori hittar du heltäckningsmatta för avkap till förmånliga priser. Samtliga textilgolv kommer från Fibertrone och finns i alla möjliga färger och modeller. Föredrar du ett mjukt golv att sätta fötterna på så bör du kika på textilgolvet Galaxy som finns i olika färger och ger en varm och romantisk känsla till ditt sovrum, eller varför inte till din walk in closet?

Textilgolv ger en ombonad känsla

Vill du hellre ha ett mörkare uttryck kan vi tipsa om Tivoli som är en enfärgad matta med skuren mjuk lugg. Den passar extra bra i utrymmen där man önskar komfort, ett modernt uttryck och en varm ombonad känsla. Sovrummet, tv-rummet, vardagsrum eller varför inte lägga in en heltäckningsmatta i barnens lekhörna. Vilket kanske är extra uppskattat då vi till största delen av året bor i ett kyligt land.

Textilgolv med avkap

Mattans bredd är 4 m, vilket är en standardbredd som de flesta mattillverkare håller. När du beställer väljer du hur många kvadratmeter du behöver. Samtliga av våra textilgolv med avkap har en snabb leveranstid och här hittar du det alltid till mycket bra priser! Om du har några frågor gällande ditt köp av textilgolv avkap, tveka inte att ringa till vår kundtjänst så hjälper vi dig!

Sortera utifrån
Pris
0 kr 4190 kr 0 kr to 4190 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 26

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 26

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2