Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp trägolv från Tarkett

Trägolv i hög kvalité

Golvet är ett viktigt element i uppbyggnaden av ett hus, såväl som för inredningen. Tänk på att välja ditt golv med omsorg till ytor som utsätts för mycket slitage. Ett trägolv i exempelvis ek, ask, bok eller lönn är ett idealiskt val för om du är ute efter ett slitstarkt golv. Är du ute efter mjukare golv passar furu, björk, al och gran bättre. Att golven är en aning mjukare betyder inte att kvaliteten på trägolven är sämre. Tänk dock på att det är bra att ha ett fukttåligt golv med exempelvis en lackad yta till hallen men även till köket.

Under denna kategori finner du fanérgolv från Tarkett som är ett trägolv med en flerskiktad konstruktion. Detta reducerar trägolvets fuktrörelser. Ek dominerar fanérgolvet och finns bland annat i 1-stav, 2-stav, 3-stav.

Tänk på att ett trägolv är känsligt för vatten och du bör därför underhålla golvet med torra medel. Behöver golvet moppas kan du använda en urvriden microfiberduk. För närmare instruktioner och tips, kolla alltid med golvleverantörens rekommendationer.

Trägolv är perfekt att kombinera med golvvärme. Golvet blir behagligt att gå på. Tänk på att eftersom trägolvet är ett naturgolv kan utseendet komma att variera från bilder du ser på produktsidan. Nedan hittar du träfanérgolv från Tarkett till bra pris online.