Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billiga hyllor & smart förvaring från Habo

Hyllor och förvaring för bevarande av uttrymme

I ditt hem är förvaring ett måste, alla prylar och inredning måste stå någonstans och det är inte alltid man varken har plats eller möjlighet till att köpa en stor bokhylla eller ett skåp. Men detta betyder inte att inte du ska kunna hitta ett förvaringsalternativ för just dig. Hyllor med konsoler är en smarta typer av hyllor som inte tar mycket plats samtidigt som priset passar de flestas plånböcker.

Att montera upp en hylla som sitter på väggen ökar möjligheterna för att ha möbler och annat på golvet. Alltså är det en väldigt smart investering för dig som söker ett smart förvaringsalternativ som inte tar upp särskilt mycket plats. För de som har småbarn så kan det också vara smart att införskaffa en hylla som sitter lite högre upp ifall man skulle vilja ha saker som inte barnen kommer åt. Bortsätt från att hyllorna och konsolerna på Buildor.se är väldigt billiga så är de även riktigt snygga. Vi har ett stort utbud av olika versioner och modeller. Allt från de med en mer avancerad design till de klassiska enkla. Lundbergs erbjuder olika färger och modeller för att just du ska hitta det som passar precis dig och ditt hem.

Att ha krokar och klädhängare i ett hem är ett absolut måste. Tänk annars vad stökig hallen hade varit. Från Chairs + More finner du exempelvis Klädhängare Active som vackert står på golvet och är perfekt att ha i hallen för att hänga ytterkläderna på, men även väldigt snyggt i sovrummet där det kan behövas en klädhängare för att hänga arbetskläderna eller pyjamasen på. 

Under kategorin hyllor och konsoler finner du produkter främst från Lundbergs. Tillsammans med konsoler kan du sätta upp enkla hyllor vart som helst på väggen hemma vilket är perfekt för att ha dekoration- och prydnadssaker på. Ta Lundsbergs Hylla Singel som exempel, där kan du ha vackra fotografier i ramar eller fina ljusstakar med ljus i. Är du ute efter en större hylla är Chairs + More Hylla Nordic en hylla som har plats för mycket samtidigt som den gör sig hörd i inredningen. Då hyllan hålls ihop av sin egna konstruktion har hyllan inga fula skruvhål. 

Sedan har vi handtag och knoppar, som kanske inte alltid verkar väsentligt men dessa små detaljer gör sig stora i din inredning. Från stilrena silverfärgade handtag som idag finns i majoriteten av alla hushåll, till vackra handtag i mässing. Ta en titt på sortimentet från Beslag Design som har allt från klassiska och traditionella knoppar till moderna och futuristiska handtag.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Bosign (4)
 2. Champion (7)
 3. Decosteel (11)
 4. Demerx (5)
 5. Duschy (1)
 6. Furnhouse (13)
 7. Gilbert Gilbert (19)
 8. Habo (134)
 9. Interiörhuset (9)
 10. Lundbergs (75)
 11. Pisla (181)
 12. Plus (2)
 13. RGE (26)
 14. Westroth (24)
Färg
 1. Ofärgad (2)
 2. Svart (2)
Pris
0 kr 13103 kr 0 kr to 13103 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 511

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 511

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5