Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Hyllor & Konsoler

Konsoler och hyllor underlättar din förvaring

Att ha hyllor hemma hos sig ger otroliga förvaringsmöjligheter. Även om det oftast är av förvaringssyften vi köper hyllor, fyller de även andra funktioner. En vacker hylla är i sig en dekorationsvara och inredningsdetalj. Men även det du lägger på hyllan kan vara dekoration och prydnad. Du kan dekorera dina hyllor med ramar, foton, vaser, porslin, ljusstakar och mycket mer. Eller använda hyllorna till mer praktiska saker som exempelvis böcker eller dina fina vinglas som inte får plats i köksskåpen.

Här finner du olika former av konsoler och hyllor. Materialen varierar efter din smak, då konsol och hylla finns i både trä, smide och metall. Välj själv vad du vill ha för konsol och matcha det med en hylla. Från Lundbergs finner du de flesta konsoler vi har i vårt sortiment. Lundbergs Konsol Lisa är en väldigt vacker konsol i linoljebehandlat smide med förborrade hål och nyckelhålbeslag. Är du ute efter en annan stil är Lundbergs Konsol Anders i vitlackerad furu värd att kolla på. Samtliga konsoler från Lundbergs är anpassade till Lundbergs fönsterbänkar och hobbyskivor. Lundbergs Hylla Rakel är exempelvis en perfekt hylla att ha dekorativa ramar med foton på eller annan prydnad. Lundbergs Hylla Singel är också en perfekt hylla att ha dekorationer på. Hyllan har dold montering men är fortfarande stadig. 

Från Chairs + More finner du läckra hyllor och tidningsställ i unik design som inte bara fungerar som förvaring utan som en riktigt snygg inredningsdetalj. Chairs + More Tidningsställ Porto är ett tidningsställ som finns i fyra olika färger och varenda en av de uttrycker stil och mode. Sedan har vi Chairs + More Hylla Nordic som nästan ser ut att komma från ett modernt museum med dess fantastiska former och linjer. Denna vackra hylla är planerad in i det minsta detalj då hyllan hålls ihop av egen konstruktion vilket gör att den inte har några fula skruvhål. Nordic finns med tre, fyra, fem eller sex hyllplan i både vit och svart. Är du ute efter en mindre hylla att ha i hörnkanten av ditt vardagsrum är Chairs + More Hylla Seattle ett bra alternativ. Hyllan är av blankpolerat rostfritt stål med fem hyllplan i glas.

Från Habo finner du välbehövliga hatthyllor att ha i hallen där du även kan hänga dina ytterkläder i krokar eller i galgar samtidigt som du kan ha mössa, hatt, vantar eller annat som blir svårt att hänga upp i den övre delen av hatthyllan. 

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Champion (7)
 2. Decosteel (11)
 3. Duschy (1)
 4. Gilbert Gilbert (11)
 5. Habo (16)
 6. Interiörhuset (5)
 7. Linfalk (24)
 8. Lundbergs (44)
 9. Pisla (1)
 10. RGE (16)
 11. Westroth (19)
Pris
0 kr 3750 kr 0 kr to 3750 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 155

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 155

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5