Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Habo hatthylla

Behöver hallen efter en tids renovering en ny hatthylla? Det är klart den gör! För att hitta de snyggaste produkterna till de bästa priserna ska du besöka oss på Buildor.

En Habo hatthylla i varje rum

Du vet väl att en hatthylla kan placeras på fler platser än i hallen? En hylla som Habo hatthylla 8000 passar alldeles utmärkt i tvättstugan, liksom Habo hatthylla 7000 kan vara pricken över i:et i sovrummet. Tillsammans med ett par snygga förvaringslådor och en vacker galge med valbart klädesplagg har man enkelt skapat sig ett vackert stilleben. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad som är möjligt med vårt produktsortiment.

Habo är lika med kvalitet

Oavsett om man bor stort eller litet är det smart och smidigt att bygga sin förvaring längs med väggarna. Det ger både en ökad golvyta samt att man kan förvara de mer ömtåliga sakerna från de klåfingriga som ännu inte nått upp till hyllans höjd. På Buildor ser vi till att våra vägghyllor håller den standard och den kvalitet som krävs och vi rekommenderar varmt Habos produkter.

Buildor erbjuder allt och lite till

Buildor är en stolt Habo återförsäljare och vi säljer allt för hem, bygg och lite till. Du erbjuds flera förmåner när du handlar hos oss. Vi erbjuder bland annat fri frakt, prisgaranti samt att du alltid har öppet köp i 14 dagar. Vårt mål är att du som kund ska bli 100 % nöjd.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Decosteel (11)
 2. Duschy (1)
 3. Gilbert Gilbert (12)
 4. Habo (21)
 5. Interiörhuset (6)
 6. Linfalk (25)
 7. Lundbergs (32)
 8. Pisla (1)
 9. RGE (17)
 10. Tvilum (2)
 11. Westroth (21)
Pris
0 kr 3750 kr 0 kr to 3750 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 21

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 21

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2