Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Habo krokar

Gör det enkelt för dig själv - köp snygga och funktionella krokar ifrån Habo. Du hittar ett brett utbud till ett billigt pris hos oss på Buildor.

Investera i praktiska Habo krokar

Är du ute efter ett snyggt och praktiskt sätt att hänga upp klädesplagg och huvudbonader? Med hjälp av Habo My och Habo Child har du massor av alternativ som fungerar både för stora och små i olika åldrar. Välj mellan en rad funktionella krokar i olika storlekar och utföranden och hitta en som passar bra i ditt sovrum, vardagsrum eller kök.

Sköt det snyggt med Habo

När det kommer till krokar är Habos utbud oslagbart. Oavsett om du letar efter små och diskreta krokar som passar in i din minimalistiska inredning eller du är intresserad av färgglada krokar att hänga i barnens rum så har du hittat rätt. Välj och vraka mellan varianter som du skruvar upp eller självhäftande krokar som snabbt och lätt går att omplacera.

Design och funktionalitet på Buildor

Håller du på att realisera ett drömprojekt? Då har du hittat rätt, på Buildor har vi hjälp seriösa hemmafixare i flera år och inga detaljer är för små för oss. Handla Habo krokar online och få hem byggvarorna på ett snabbt och enkelt sätt. Vi ger dig 14 dagars öppet köp och bjuder dessutom på frakten.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Bosign (3)
 2. Demerx (10)
 3. Gilbert Gilbert (1)
 4. Habo (42)
 5. Linfalk (59)
 6. Lundbergs (2)
 7. Mr Fredrik (4)
 8. Pisla (60)
 9. Plus (4)
 10. RGE (5)
 11. Westroth (6)
Pris
0 kr 3779 kr 0 kr to 3779 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 42

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 42

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3