HYLLOR & KONSOLER

Att ha hyllor hemma hos sig ger otroliga förvaringsmöjligheter. Även om det oftast är av förvaringssyften vi köper hyllor, fyller de även andra funktioner. Här finner du olika modeller av hyllor och konsoler. Välj själv vad du vill ha för hylla och matcha det med en konsol. Materialen varierar efter din smak, då konsoler finns i både trä, smide och metall.

 

VÄLJ HYLLA SOM MATCHAR DIN INREDNINGSSTIL
En vacker hylla är i sig en inredningsdetalj. Men även det du lägger på hyllan kan vara dekoration och prydnad. Du kan dekorera dina hyllor med ramar, foton, vaser, porslin, ljusstakar, statyetter och mycket mer. Eller använda hyllorna till mer praktiska saker som exempelvis böcker eller dina fina vinglas som inte får plats i köksskåpen. Om du letar efter en hylla utan konsoler kan vi rekommendera Lundbergs Hylla Singel är också en perfekt hylla att ha dekorationer på. Hyllan har dold montering men är fortfarande stadig.

 

KONSOL TILL VÄGGHYLLA
En konsol kan se väldigt olika ut med snickerier eller helt släta. Det finns även en hel del olika material att välja mellan, till exempel smide, trä, läder eller vitlackerad metall. Från Lundbergs finner du de flesta konsoler till hyllor som vi har i vårt sortiment. Lundbergs Konsol Lucia är en väldigt vacker konsol i linoljebehandlat smide med förborrade hål och nyckelhålbeslag. Är du ute efter en annan stil är Lundbergs Konsol Anders i vitlackerad furu värd att kolla på. Samtliga konsoler från Lundbergs är anpassade till Lundbergs fönsterbänkar, hyllplan och hobbyskivor.

Sort By
Produktbild
Tellbe
739,00 kr
Produktbild
Tellbe
599,00 kr
Sort By