Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp soffbord, matbord, barbord & sidobord online

Bord i mängder - barbord, matbord, soffbord och sidobord i stilren design till ditt hem

I vår kategori för bord har vi samlat alla våra bord för inomhusbruk från Chairs + More. Vi är övertygade om att alla kan hitta något som faller i smaken i vårt breda sortiment av bord. Vill du ha ett stort matsalsbord som passar hela familjen så vill vi tipsa dig om att ta en titt på vårt populära matbord Parker från Chairs + More som går i en modern och samtidigt robust design. Eller är du kanske på jakt efter ett lite mer stilrent barbord? Då tycker vi att du ska kolla in vår bästsäljare Hudson som finns i både färgerna svart och vit, som passar in hemma i ditt eget kök lika väl som i en restaurangmiljö. Chairs + More erbjuder även snygga soffbord och sidobord i flertals olika modeller.

Är du ute efter ett soffbord har du definitivt hamnat rätt. Börja med att ta en titt på Chairs + More Soffbord Los Angeles. Detta vackra soffbord är inte likt något du finner hos billiga hemvaruhus där borden massproduceras. Detta soffbord har klass och är väldigt unik i sin form vilket tillför stil till det rummet du väljer att placera det i. Chairs + More Soffbord Cambridge 3-bordsset är ett väldigt prisvärt alternativ. Bordssetet innehåller tre svarta bord i tre olika storlekar som du kan förvara "i varandra" när du bara använder det stora. Det är väldigt populärt med fyrkantiga soffbord, bryt trenden och införskaffa Chairs + More Soffbord Jackson. Ett runt soffbord med en rund skiva i svart glas och underrede i svart aluminium. Detta bord kommer att göra ditt vardagsrum riktigt elegant. Ett annat runt soffbord är Chairs + More Soffbord Nice i en ljusare stil med klarglas och snurrbar skiva nertill i vitt glas.

Är du ute efter ett matbord är Parker en populär modell som nämnt i början av denna text. Ett lite större bord är Chairs + More Matbord Cleveland med charmigt ljust högblankt trä och mattborstat stål. Att ha ett vitt matbord är inte lika vanligt som ett svart bord vilket kommer göra att ditt vita matbord unikt och iögonfallande. Är du ute efter ett matbord i glas bör du kika på Chairs + More Matbord Sydney med glasskiva och underrede i borstat stål.

Du hittar samtliga av våra bord till mycket förmånliga priser och med en mycket bra leveranstid. Från det att du lagt din beställning tar det endast ett par dagar innan du har ditt bord hemskickat och självklart skickar vi det hela vägen hem till dig!

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Furnhouse (30)
 2. Gilbert Gilbert (6)
 3. Habo (7)
 4. RGE (100)
 5. Sofie Sjöström (5)
 6. Stenexpo (84)
Bordstyp
 1. Cafébord/Barbord (3)
 2. Matbord (18)
 3. Sidobord (27)
 4. Skrivbord (1)
 5. Soffbord (119)
 6. Tillbehör (45)
 7. Tv-bord (12)
Pris
0 kr 32059 kr 0 kr to 32059 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 232

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 232

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5