Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp barstolar & stolar online från RGE

Stolar och barstolar av kvalitetsdesign i stort sortiment

I vår kategori för sittmöbler har vi samlat allt ifrån soffor och fåtöljer till barstolar, stolar och pallar. Vi tror att att vi har något som faller alla i smaken. Är du på jakt efter en ny snygg soffa så vill vi tipsa dig om att kika på soffa Shanghai från Chairs + More som kommit att bli en stor favorit hos våra kunder. Du kan fälla ner ryggstödet och använda soffan som en säng när du känner att detta är behövligt. En annan bästsäljare bland våra sittmöbler är barstolen Tokyo som finns i både vit och svart.

Det är väldigt populärt med soffor och fötåljer i olika textilier i ljusa färger som grått och beiget. 2-sits soffan Manhattan med den tillhörande fåtöljen i den behaglia grå färgen passar de flesta vardagsrum. Den grå färgen passar med de flesta färger vilket gör att du inte behöver tänka på vad du har för färg på din resterande inredning när du väljer att införskaffa detta vackra set. En annan snygg sittmöbel är Chairs + More Sittbänk, en mjukstoppad sittbänk i tyg med fötter i kromat stål. Denna sittbänk är otroligt läcker och passar lika bra i en privat miljö som i en offentlig. 

Att ha en fåtölj är många gånger att föredra och känns väldigt lyxigt. Chairs + More Fåtölj Cinema är en elegant fåtölj med kupad sits och ryggstöd. En annan snurrfåtölj från Chairs + More, Fåtölj Capetown är en bredare fåtölj som har mjukstoppad sits i konstläder. Denna fåtölj utstrålar lyx. Vill du ha en fåtölj med armstöd är Fåtölj Box en väldigt snygg modell. Den fyrkantiga designen ger fåtöljen en ordentlig och putsad look. Missa heller inte Fåtölj Bronx som har ett kortare ryggstöd och en rundare form vilket gör fåtöljer otroligt prydlig och söt. 

En pall tar lite plats men kommer oftast till användning mer än planerat. Chairs + More Pall Round är en rund pall i konstläder som finns i både vit och svart. Pallen är riktigt fin och ganska liten vilket gör att den inte alls tar mycket plats, vilket är perfekt för när pallen inte används. Chairs + More Pall State är en väldigt praktisk pall som har dold förvaring under sittdynan. Detta är otroligt praktiskt och smart då du exempelvis kan lägga in filt eller kuddar i förvaringsdelen.

Samtliga av våra sittmöbler kommer från Chairs + More och RGE och är genomgående i mycket välgjorda skinnimitationer och material som är väldigt enkla att hålla i ett snyggt nyskick samt lätta att torka av. Här hittar du soffor, fåtöljer, pallar, stolar och barstolar till riktigt bra priser och snabba leveranser!

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Furnhouse (28)
 2. Gilbert Gilbert (7)
 3. Haga Gruppen (42)
 4. Interiörhuset (11)
 5. Pusku Pusku (1)
 6. RGE (26)
 7. Spirella (1)
 8. Stenexpo (18)
Färg
 1. Beige (1)
 2. Blå (7)
 3. Brun (13)
 4. Flerfärgad (4)
 5. Grå (13)
 6. Grön (1)
 7. Gul (1)
 8. Guld (1)
 9. Lila (1)
 10. Orange (2)
 11. Rosa (2)
 12. Röd (2)
 13. Svart (3)
 14. Turkos (1)
Stolstyp
 1. Barstolar (2)
 2. Bänkar (1)
 3. Fåtöljer (20)
 4. Matstolar (37)
 5. Pallar (25)
 6. Skrivbordsstolar (9)
 7. Soffor (19)
 8. Tillbehör (2)
Pris
0 kr 29789 kr 0 kr to 29789 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 134

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 134

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5