Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp snygga och billiga adventsljusstakar på nätet

Lys upp vintermörkret med en adventsljusstake!

En adventsljusstake är egentligen en ljusstake som man ska ha fyra levande ljus i. Man tänder först ett ljus den första advent, två ljus den andra advent och fortsätter sedan till alla fyra ljusen är tända. Sedan finns det även elektriska adventsljusstakar. Dessa består av 7 stycken ljus som har en form av en pyramid och finns i bland annat trä, plast och metall. Självklart finns det andra former av adventsljusstakar men detta är dem vanligaste formerna. Den här typen av adventsljusstakar ställer vi vanligtvis hemma i våra fönster. De elektriska adventsljusstakarna varierar i tid när de ställs fram. Vissa ställer fram även dessa den första advent och har kvar dem till tjugondag knut, medan andra tar fram dem långt innan första advent för att lysa upp de mörka månaderna som faller in i slutet på året.

År 1934 tillverkade den svenske Oskar Andersson världens första elektriska adventsljusstake, detta med inspiration från den första elektriska julgransbelysningen som skapades av varumärket Philips i Sverige runt 1930. Belysningen fungerade dåligt och det var många som 
returnerade sin julgransbelysning. Det var då Oskar Andersson, som även han arbetade på Philips, kom på den briljanta idén att använda belysningen från julgranar för att konstruera de elektriska adventsljusstakarna.

Det finns många typer av juldekorationer men de med belysning i måste ändå vara de vackraste och mest behövande. När mörkret faller in redan på eftermiddagen är det 
viktigt att vi hjälps åt att tända upp, då är det perfekt att t.ex. ställa en adventsljusstake i fönstret. Adventsljusstakarna finns i flera olika färger, former och material för att just du ska hitta den som passar dig och ditt hem bäst. Spana in det fina, varierande och betydelsefulla sortimentet från Konstsmide och Star Trading!

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Konstsmide (122)
 2. Oriva (7)
 3. Star Trading (249)
Pris
0 kr 1895 kr 0 kr to 1895 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 378

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 378

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5