Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

ADVENTSLJUSSTAKAR

Adventsljusstake med levande ljus

En adventsljusstake är egentligen en ljusstake som man ska ha fyra levande ljus i. Man tänder först ett ljus den första advent, två ljus den andra advent och fortsätter sedan till alla fyra ljusen är tända. Sedan finns det även elektriska adventsljusstakar med LED, och du hittar många olika modeller här.

Elljusstake lyser upp de mörkaste månaderna

Elektriska ljusstakar består av 7 stycken ljus i form av en pyramid och de finns i bland annat trä, plast och metall. Självklart finns det andra former av elljusstakar men detta är de absolut vanligaste formerna. Den här typen av elljusstakar ställer vi vanligtvis hemma i våra fönster. Vissa ställer fram de den första advent och har kvar dem till tjugondag knut, medan andra tar fram dem långt innan första advent för att lysa upp de mörka månaderna som faller in i slutet på året. En elljusstake med LED-lampor är praktisk då de inte blir så varma och är energisnåla.

Lys upp julen med ljusstakar

Det finns många typer av juldekorationer men ljusstakar i måste ändå vara de vackraste och mest efterlängtade. Ljusstakarna finns i flera olika färger, former och material för att just du ska hitta den som passar dig och ditt hem bäst i jul. Spana in det fina, varierande och sortimentet från Konstsmide och Star Trading!

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Konstsmide (156)
 2. Oriva (7)
 3. Star Trading (250)
Pris
0 kr 1895 kr 0 kr to 1895 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 413

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 413

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5