Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

ADVENTSSTJÄRNOR

Den vackra adventsstjärnan, även kallad julstjärna, är en elektrisk belysning i stjärnformat som vanligtvis hängs upp i fönstret under första advent. Det finns även adventsstjärnor på fot som du enkelt kan placera på fönsterbrädan. Adventsstjärnan ska påminna oss om Betlehemsstjärnan. Det är den stjärnan som sägs lett de tre vise männen till stallet där Jesus Kristus föddes.

Hängande julstjärna eller julstjärna på fot

En adventsstjärna är en vacker julbelysning som både tillför ett vackert ljus men som även blir en snygg inredningsdetalj under juletid. Är du ute efter en julstjärna kan vi tipsa om Metallstjärna från Konstsmide, en modern stil på den klassiska julstjärnan. Vill du istället sätta julstjärnan på fönsterbrädan, kan vi tipsa om Konstsmide Papperstjärna Mässingfot som är mer lik den traditionella adventsstjärnan och utstrålar jul med en enkel design. Den här adventsstjärnan på fot är väldigt snygg och passar alla moderna hem, oavsett inredning. Vill du ha en hängande adventsstjärna, av anledningen att du inte har plats på fönsterbrädan, eller kanske inte har någon fönsterbräda alls så kan Konstsmide Pappersstjärna Vit 60 cm vara något för dig. Den kan du hänga upp i sovrummet, vardagsrummet eller köket, eller var det passar.

Moderna julstjärnor

Är du trött på de traditionella adventsstjärnorna och har en modern och trendig inredningsstil tipsar vi om Star Trading Metallstjärna Pix. Den stilrena metallstjärnan finns i mässing, krom och svart och är designad så att du kan komma undan med att ha den som taklampa under alla årstider. En perfekt tvist på en gammal tradition. Köp en julstjärna och lys upp den mörka vintern! Hänger du julstjärnan i fönstret, eller har den på fönsterbrädan, blir det även en vacker syn för förbipasserande. Vi ser till att din adventsstjärna levereras snabbt, och alltid med fri frakt.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Konstsmide (137)
 2. Star Trading (169)
Pris
0 kr 1119 kr 0 kr to 1119 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 306

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 306

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5