Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Adventsstjärnor

Snygga julstjärnor/adventsstjärnor på nätet

Den vackra adventsstjärnan, även kallad julstjärna, är en elektrisk belysning i stjärnformat som vanligtvis hängs upp i fönstret under första advent. Det finns även adventsstjärnor med fot som du enkelt kan lägga på fönsterbrädan. Adventsstjärnan ska påminna oss om Betlehemsstjärnan. Det är den stjärnan som sägs lett de tre vise männen till stallet där Jesus Kristus föddes. Adventsstjärnan är en sed som, liksom julgranen, kommer från Tyskland. Adventsstjärnan plockas ned på Tjugondag Knut, men du kan självklart ha den uppe längre om du vill.

En adventsstjärna är en vacker julbelysning som både tillför ett vackert ljus men som även blir en snygg inredningsdetalj under juletid. Är du ute efter en julstjärna kan vi tipsa om Metallstjärna från Konstsmide, en modern stil på den klassiska julstjärnan. Konstsmide Papperstjärna Mässingfot är mer lik den traditionella julstjärnan och utstrålar jul med en enkel design. Den är väldigt snygg och passar alla moderna hem, oavsett inredning. Vill du ha en adventsstjärna som hänger ner från taket, av anledningen att du inte har plats på fönsterbrädan, eller kanske inte har någon fönsterbräda alls så kan Konstsmide Pappersstjärna Vit 60 cm vara något för dig. Passar lika i sovrummet som i vardagsrummet eller köket.

Är du trött på de traditionella adventsstjärnorna och har en modern och trendig inredningsstil tipsar vi om Star Trading Metallstjärna Pix. Den stilrena metallstjärnan finns i olika färger och är designad så att du kan komma undan med att ha den som taklampa under alla årstider. En perfekt tvist på en gammal tradition.

Köp din julstjärna och lys upp den mörka vintern! Hänger du julstjärnan i fönstret, eller har den på fönsterbrädan, blir det även en vacker syn för förbipasserande. Vi ser till att din adventsstjärna levereras snabbt, och alltid med fri frakt.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Konstsmide (109)
 2. Star Trading (167)
Pris
0 kr 1119 kr 0 kr to 1119 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 276

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 276

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5