Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

LJUSSLINGOR

Ljusslingor för både utomhus- och inomhusbruk. Har du trädgård gör du rätt i att dekorera träd och buskar med ljusslingor. Du gör det inte bara fint hos dig själv, utan höjer julstämningen i hela kvarteret. Att klä trädgården med ljusslingor är både stämningsfullt för dig själv, som kollar ut mot din trädgård men även för alla förbipasserande. För dig med balkong, klä balkongräcket med en stor ljusslinga, eller flera små. Vi har även vackra ljusslingor för hemmet. Dekorera runt om hemma, lägg ljusslingor i vackra burkar och vaser. När mörkret faller känns det genast mysigt och hemtrevligt, istället för kalt och tråkigt.

Ljusslingor utomhus

Vissa smyckar sin trädgård med ljusslingor bara under den mörka årstiden eller kring jul. Men några enstaka ljusslingor året om är effektfullt. Kanske en buske som du vill markera, eller en ledstång eller balkongräcke, det finns många användningsområden för en ljusslinga. Välj mellan flera små lampor i en slinga, eller den klassiska “glödlampsslingan” som numera finns i LED-variant, och som piffar upp vilken balkong eller uteplats som helst.

Ljusslingor inomhus

Med en ljusslinga eller ljuslist kan du jobba med indirekt ljus, till exempel bakom en tavellist, eller i badrummet under badrumsskåpet. Med en liten dekorljusslinga som du lägger i en glascylinder har du skapat en alldeles egen ljusinstallation som höjer mysfaktorn till max.

Lys upp julen med ljusslingor

Ljus hör julen till, se till att du är förberedd innan mörkret lägger sig med många ljusslingor. Se till att ha ljusslingor både för utomhusbruk och inomhusbruk. En ljusslinga i flaggstången gör att du kan skapa illusionen av en gran, men har du lyckan att ha en riktig gran på tomten så kan du enkelt lysa upp den med en passande ljusslinga.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Konstsmide (303)
 2. LED Garden Plug & Play (2)
 3. Star Trading (405)
Pris
0 kr 2295 kr 0 kr to 2295 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 710

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 710

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5