Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

KLOCKOR

En klocka i hemmet gör mer än att bara tala om vilket klockslag det är. En klocka, vare sig det är en väggklocka eller en klocka vi bär på handleden, eller som står på ett bord, uppfyller ett designsyfte. Det är inte därför klockor finns, i första hand. Men idag ligger stort fokus även på hur klockan ser ut, det är därför väldigt viktigt att klockan vi väljer passar oss i smaken så att vi kan ha den en lång tid framöver.

En stor väggklocka blir en del av inredningen

Väggklockor passar utmärkt i hall, vardagsrum, sovrum, på kontor och var som helst egentligen där du snabbt och enkelt vill se vad klockan är. En stor väggklocka är en tavla i sig, och blir en del av inredningen. Det är praktiskt med både funktion och form i ett. Köp din väggklocka hos Buildor idag så har du din klocka snart hemma hos dig. Men glöm inte att leva i nuet!

Bordsklockor med väckningsfunktion

En bordsklocka som hjälper dig att vakna på morgonen med ljus och ger dig energi resten av dagen. Att få uppleva en artificiell soluppgång är ett behagligt sätt att vakna på. Den kan även hjälpa till när du ska somna. Med snygg design blir denna väckningslampa så mycket mer än bara en väckarklocka. En bordsklocka som förutom att väcka dig, även fungerar som en vanlig lampa innan läggdags. Perfekt när man ska läsa en godnattsaga, och sen få uppleva solnedgången som hjälp vid nattningen.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Gilbert Gilbert (8)
 2. Lumie (6)
 3. NeXtime (43)
Pris
0 kr 5500 kr 0 kr to 5500 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 57

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artiklar 1 till 16 av totalt 57

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4