Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

SKJUTDÖRRAR

Skjutdörrar är inte bara snygga, utan väldigt praktiska. I hallen som redan är trångt är de perfekta, då skjutdörrarna döljer alla ytterkläder, vantar och mössor, och annat som har en tendens att hamna här. Du behöver inte ha någon större yta framför garderoben med skjutdörrar då de skjuts i sidled. Då slipper du skrymmande garderobsdörrar som behöver en viss svängradie.

Garderob med skjutdörrar

Det är väldigt vanligt att ha skjutdörrar i sovrummet i form av en garderob, då man förvarar kläder bakom dörrarna i smarta hyllsystem. Om du väljer skjutdörrar med spegelglas får du två funktioner, dels så döljer du din förvaring på ett snyggt sätt, och du får en helkroppsspegel på köpet. Vid montering behöver du köpa till tak- och golvskena som du monterar fast i garderoben eller från tak till golv.

Billiga skjutdörrar

Hos Buildor.se hittar du billiga skjutdörrar i olika modeller och storlekar för att passa in i ditt hem. Bakom skjutdörrarna vet endast du vad som finns. Skjutdörrar har många användningsområden. Du kan sätta upp skjutdörrar i förrådet, hallen, eller i tvättstugan, för att förvara eller kanske dölja något.

Sortera utifrån
Pris
0 kr 3250 kr 0 kr to 3250 kr

11 artiklar

Minskande ordning
per sida

11 artiklar

Minskande ordning
per sida