Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

SPIRALTRAPPOR

I denna kategori har vi samlat samtliga av våra spiraltrappor. Utöver den praktiska lösningen som många gånger kommer med en spiraltrappa så är den numera en mycket eftertraktad inredningsdetalj. Nedan finner du därför trappor i flera olika design, utföranden och färger. Så att du enkelt ska kunna matcha den till din egen inredning. Välj önskad färg på metall- och trädelar på din trappa samt mått och få din spiraltrappa hemskickad till dig.

Spiraltrappa inomhus

Spiraltrappan är utrymmessmart då den tar väldigt lite plats. Därför är en spiraltrappa perfekt för dig som inte har stort utrymme i bostaden. Spiraltrappan kan byggas i princip hur hög som helst och kommer fortfarande att behålla sin stadga. Då det inte så många punkter behöver byggas ihop till själva huset så är en spiraltrappa relativt enkel att montera. I en spiraltrappa är det stolpen som tar mest tyngd då den är mycket kraftig. Oftast är materialen en kombination mellan stål och trä.

Svart spiraltrappa

Med en svart spiraltrappa låter du trappan i sig bli ett konstverk värt att lägga märke till. Titta bara på den här häftiga spiraltrappan Paris från Byggera, som blir ett blickfång i hemmet med sin snygga design i svart och bok. En spiraltrappa är extremt platsbesparande, med den här spartrappan från Byggera, behöver du bara ett hålmått på 700 x 1200 mm, och den vrider sig inte mer än 192 grader.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Byggera (17)
  2. Dolle (19)
Pris
0 kr 42750 kr 0 kr to 42750 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 36

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 36

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3