Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp billiga kök online

Köket - ett rum fylld med kärlek 

Köket är en härlig och glad plats, många gånger den plats familjer samlas under en hektiskt dag för att tillsammans laga, eller äta en god middag. Då köket kan anses som en arbetsplats där vi lagar mat, bakar eller diskar är det viktigt att köket är utformat efter ens egen behov. Ett drömkök ser därför inte likadant ut för alla. 


Under kategorin Diskbänkar & Diskhoar kan du välja bland infällda och heltäckande diskbänkar samt var du önskar att ha disklådan från bland annat Intra och Decosteel. Du kan även välja att designa din egen diskbänk hos våra välkända varumärken. Det är enklare än du tror! Bara din egen fantasi sätter gränserna. Du skapar diskbänken efter dina egna önskemål och mailar sedan ritningen till vår kundtjänst mail där du får ett pris.

 

Spara plats med hjälp av minikök från Intra. Kylskåp, mikrovågsugn, lådor, diskbänk och spisplattor allt i ett! Har du ett begränsat utrymme kommer du att vara tacksam för ett minikök. Vattenlås och ventil ingår i miniköket men det gör inte köksblandare. För dig som letar efter en ny köksblandare har vi ett brett sortiment från välkända leverantörer som Mora Armatur, Oras, FM Mattsson och Gustavsberg. 

Vi har både kökbslandare med och utan diskmaskinsavstängning. Tänk på att välja en köksblandare som passar dig och ditt kök på bästa sätt. Är blandaren för hög kan den krocka med köksluckorna övanför, samtdigit som du kan få svårt att enkelt fylla kastruller med vatten om du har en för låg blandare. Köksblandaren ska vara ämnad för dig och dina behov, både till utseende och funktion. Från Mora Armatur finner du även köksblandare med dusch som passar lika bra i privat- som professionellt bruk med sin lyxiga restaurangkänsla!


Något viktigt när du bygger billiga kök eller byter ut gamla komponenter i köket är att sätta säkerheten först. Från Tollco finner du allt som behövs för ett vattensäkert kök under kategorin Kökstillbehör. För ett vattensäkert kök finns vattenlarm som varnar med signal så du uppptäcker läckage i tid, vattenfelsbrytare som stänger av vattenflödet vid förbrukning över inställt värde och även golvskydd som du placerar direkt på golvet, för att skydda golvet mot vattenläckage, under din köksinredning innan du monterar nytt kök.


En självklarhet i ett kök är källsortering. Stala är en känd tillverkare inom källsortering. Med källsortering hanterar du allt avfall varje dygn skapar istället för att sedan när du ska återvinna ditt skräp behöva sortera det. Du sparar väldigt mycket tid och framförallt miljön! Vi bör alltid sätta miljön främst.

 

En produkt som genomgått stor förändring när det kommer till design är köksfläkten. Vi har kökfläktar i olika färger, utföranden och modeller från Thermex och Franke. En köksfläkt är en otroligt viktig komponent i ett kök för att hålla luften ren och fräsch. Du kan köpa en skåpintegrerad köksfläkt som är väldigt diskret och inte tar mycket plats eller en stilren frihängd- eller väggmonterad köksfläkt som istället blir en inredningsdetalj i ditt billiga kök.