Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billig avfallskvarn på nätet från Insinkerator

En avfallskvarn kan effektivisera vid matlagningen

I denna kategori kommer du finna avfallskvarnar från Ifö och Onninen.

 

Flera ställer sig frågan, varför behöver just jag en avfallskvarn?

Det finns många anledningar till varför man behöver en avfallskvarn. Eftersom vi alla försöker göra allt i vardagen så lätt som möjligt för oss när man är hemma och för att riktigt kunna koppla av när man kommer hem till sitt hem. Därför vill man helst slippa göra skitgörat, att köpa en är därför en smart investering.

 

Hur ska man sköta sin avfallskvarn?

Motorerna på kökskvarnar för hushåll är smorda ifrån fabrik och kräver inget underhåll under sin livstid. För att ytterligare förlänga livslängden på din kvarn kan man var tredje månad rengöra den med ett PH neutralt rengöringsmedel. Använd aldrig starkt rengöringsmedel eller propplösare för att rengöra kvarnen då de oftast är frätande på metalldelarna i kvarnen. Skador som uppkommer av frätande kemikalier täcks inte av garantin. Avlagringar ifrån vattnet kan ibland se ut som rost i din kvarnkammare. Detta är helt normalt och inget konstigt. Kvarnens innandöme är av rostfritt stål och tar ingen skada av dessa beläggningar.

 

Behöver jag en hantverkare för att installera en avfallskvarn?

En avfallskvarn ska du låta en person med behörighet installera. Detta med tanke på att det är ganska komplext och att garanti och försäkring ska gälla.

 

Vad har man en avfallskvarn för?

För att enkelt lägga ner matrester och sedan sätta på avfallskvarnen och mala ner detta. Du kan sedan använda det för kompostering.

Sortera utifrån
Pris
0 kr 11995 kr 0 kr to 11995 kr

9 artiklar

Minskande ordning
per sida

9 artiklar

Minskande ordning
per sida