Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

DISKHOAR

Hos Buildor.se finner du diskhoar, heltäckande diskbänkar, diskbänkar för infällning och du kan även beställa måttanpassade diskbänkar. Diskbänkarna och diskhoarna kommer från våra kända tillverkare Ifö, Intra, Nordic Tech, Stala, Deccosteel och Blanco. Har du till exempel köpt ett kök från Ikea så har de inte standarddjupet i sina kök längre. Tidigare kunde man tidigare köpa en bänk med ett standarddjup på 600 mm. Nu har Ikea ändrat detta så du som kund måste vara vaksam på vilket djup du behöver. Vi på Buildor.se har självklart lösningen för detta då du enkelt kan specialbeställa en diskbänk från våra kända tillverkare, det enda som ändras lite är priset och leveranstiden.

Rita din egen diskbänk

De varumärken som du kan specialbeställa en egen diskbänk ifrån är Franke, Ifö, Stala, Intra och Decosteel. Du använder ett ritprogram från respektive tillverkare. Välj först vilken tillverkare du vill rita din egen bänk ifrån. När du gjort det valet går du in på den valde tillverkarens länk, ritar din diskbänk vilket är väldigt enkelt att göra. Spara ner den pdf-filen som skapats av den färdiga diskbänken och maila den till oss så ska vi se till att ge dig ett mer förmånligt pris.

Rostfri diskbänk

Majoriteten av våra diskbänkar är i materialet rostfritt stål. Ett hållbart material som står pall för kökets alla utmaningar. Det finns den mindre modellen med diskho och en avrinningsyta, eller en heltäckande diskbänk i rostfritt stål, där disklåda och diskbänk sitter ihop. Om du är osäker på vilken modell som passar i ditt kök så står det i produkttexten vilken skåpsbredd som diskhon passar. Vattenlås medföljer alla diskbänkar. Ifall du inte är väldigt duktig hemmafixare så rekommenderar vi att ni vänder er till en hantverkare för hjälp av installation.

Hur sköter man om sin diskbänk?

När du rengör den är det bäst att du använder svamp eller disktrasa med lite diskmedel och ljummet vatten. När du torkat rent din diskbänk se till att du torkar den torr med en ren kökshandduk. Ifall du låter vattnet på din diskbänk eller diskho självtorka kommer det att bildas missfärgningar och kalkfläckar. Dessa tar du enkelt bort med en fiber eller en plastsvamp som du doppat i diskmedel. Använd aldrig syror för att ta bort fläckar. Förr i tiden och än idag är det många som använder ättikssyra och det är direkt skadligt för din diskbänk om dessa ligger och fräter.

Svåra fläckar på diskhon

Ifall din diskbänk eller diskho har drabbats av svåra fläckar så ska du köpa ett fint skurpulver. Skrubba ordentligt med skurpulvret men inte med stålull eller något som kan repa din diskbänk. Använd en mjuk svamp tills fläcken är borta. Skölj sedan av den städade ytan och se till att torka torrt med en ren kökshandduk.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Blanco (216)
 2. Bosign (3)
 3. Contura (111)
 4. Decosteel (147)
 5. FM Mattsson (7)
 6. GROHE (3)
 7. Ifö (44)
 8. Intra (4)
 9. Madesmart (4)
 10. Mora Armatur (1)
 11. Nivito (8)
 12. Nordic Tech (88)
 13. ORAS (4)
 14. Simplehuman (7)
 15. Stala (46)
Pris
0 kr 14060 kr 0 kr to 14060 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 693

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 693

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5