Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp diskbänk & diskho billigt från Ifö & Franke online

Diskbänk & diskho för effektivitet och trevnad i ditt kök

Hos Buildor.se finner du heltäckande diskbänkar, diskbänkar för infällning och du kan även beställa måttanpassade diskbänkar.

Diskbänkarna och diskhoarna kommer från våra kända tillverkare Ifö, Decosteel, Intra, Nordic Tech, Stala och Franke. Har du till exempel köpt ett kök från Ikea så har de inte standarddjupet i sina kök längre. Tidigare kunde man tidigare köpa en bänk med ett standarddjup på 600 mm. Nu har Ikea ändrat detta så du som kund måste vara vaksam på vilket djup du behöver. Vi på Buildor.se har självklart lösningen för detta då du enkelt kan specialbeställa en diskbänk från våra kända tillverkare, det enda som ändras lite är priset och leveranstiden.

De varumärken som du kan specielbeställa ifrån är Franke, Ifö, Stala, Intra och Decosteel. Välj först vilken tillverkare du vill rita din egen bänk ifrån. När du gjort det valet går du in på den valde tillverkarens länk, ritar din diskbänk vilket är väldigt enkelt att göra. Spara ner den pdf-filen som skapats av den färdiga diskbänken och maila den till oss så ska vi se till att ge dig ett mer förmånligt pris.

Ingår vattenlås i köpet av disk eller diskho?

Vattenlås medföljer alla våra diskbänkar.

Jag har köpt ett kök från Ikea och behöver en diskbänk med större djup hur gör jag?

Du behöver då välja att rita din egen diskbänk för att få detta djup. Välj först vilken tillverkare du vill rita din egen bänk ifrån. När du gjort det valet går du in på den valde tillverkarens länk, ritar din diskbänk vilket är väldigt enkelt att göra. Spara ner den pdf-filen som skapats av den färdiga diskbänken och maila den till oss så ska vi se till att ge dig ett mer förmånligt pris.

Vi har beställt diskbänk och den kom med korgventil kan vi köpa till silventil i efterhand?

Diskbänkar levereras vanligtvis med korgventiler men vill man i efterhand köpa till en silventil så kan man göra det. De är väldigt enkla att montera och finns som ett tillbehör på vår site.

Hur monterar man en infällnadsdiskbänk?

Det finns i regel tre sätt att montera på:

a) Infällning är det vanligaste sättet. Till de flesta infällnadsdiskbänkarna medföljer en mall för att du enkelt ska kunna göra ett hål efter i din bänkskiva. Därefter fäller du ner din diskbänk i hålet i bänkskivan som du sedan spänner fast undertill med beslag.

b) Underlimning är precis som det låter, du limmar fast infällnadsdiskbänken underifrån. Välj vilket material du vill ha i din bänkskiva. Ska det vara trä, laminat eller i sten. Låt sedan de som tillverkar bänkskivan fräsa ut ett hål och även hjälpa dig med monteringen av din diskbänk.

c) Planlimning börja med att göra ett hål i bänkskivan (vi rekommenderar stenskivor vid planlimning) sedan fräser man ut en kant och lägger ner diskbänken. Du lägger ner diskbänken i ett utfäst spår eller mot en vinklad kant. Diskbänken sätt i ovanifrån och se till att fixera den med tätningsmassa och spänn sedan fast den på undersidan med beslag. Levereras diskbänken med ett hål för blandaren? Nej det gör den inte. Detta är något som din hantverkare gör på plats och detta gör de enkelt med ett verktyg.

Behöver man hantverkare för att montera sin diskbänk?

Ifall du inte är väldigt duktig hemmafixare så rekommenderar vi att ni vänder er till en hantverkare för hjälp av installation.

Vad menas med en heltäckande diskbänk?

En heltäckande diskbänk är en bänk i rostfritt stål. I de heltäckande modellerna så sitter disklåda och bänkskiva ihop.

Vilket material är era diskbänkar i?

Majoriteten av våra diskbänkar är i materialet rostfritt stål.

Hur vet jag vilken diskbänk som passar till mitt skåpsmått?

På varje specifik diskbänk på vår site som du är inne på så står det i produkttexten vilken skåpsbredd de passar till.

Hur sköter man om sin diskbänk?

När du rengör den är det bäst att du använder svamp eller disktrasa med lite diskmedel och ljummet vatten. När du torkat rent din diskbänk se till att du torkar den torr med en ren kökshandduk. Ifall du låter vattnet på din diskbänk eller diskho självtorka kommer det att bildas missfärgningar och kalkfläckar. Dessa tar du enkelt bort med en fiber eller en plastsvamp som du doppat i diskmedel. Använd aldrig syror för att ta bort fläckar. Förr i tiden och än idag är det många som använder ättikssyra och det är direkt skadligt för din diskbänk om dessa ligger och fräter.

Jag har fått svåra fläckar på min diskbänk hur får man bort dem?

Ifall din diskbänk eller diskho har drabbats av svåra fläckar så ska du köpa ett fint skurpulver. Skrubba ordentligt med skurpulvret men inte med stålull eller något som kan repa din diskbänk. Använd en mjuk svamp tills fläcken är borta. Skölj sedan av den städade ytan och se till att torka torrt med en ren kökshandduk.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Blanco (216)
 2. Bosign (3)
 3. Contura (111)
 4. Decosteel (158)
 5. FM Mattsson (7)
 6. GROHE (3)
 7. Ifö (45)
 8. Intra (4)
 9. Madesmart (4)
 10. Mora Armatur (1)
 11. Nivito (8)
 12. Nordic Tech (88)
 13. ORAS (4)
 14. Simplehuman (7)
 15. Stala (46)
Pris
0 kr 14060 kr 0 kr to 14060 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 705

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 705

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5