Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Rita din egen diskbänk

Rita själv din diskbänk från Stala, Ifö, Decosteel, Intra eller Franke

Att rita sin egen diskbänk kan ha många fördelar. Inte minst att du vet att den passar ordentligt i ditt kök, men också att du får den som du vill ha den då friheten ökar ordentligt. De varumärken som erbjuder att rita diskbänkar själv är Franke, Stala, Ifö, Decosteel och Intra. Nedan går du in på respektive varumärkes sida och ritar diskbänken. Därefter mailar du ritningen till kundtjanst@buildor.se så tar vi fram ett bra pris åt dig.

 

 Rita diskbänk från Franke

  

 Rita diskbänk från Stala

  

 Rita diskbänk från Intra

  

 Rita diskbänk från Ifö

  

 Rita diskbänk från Decosteel

Franke erbjuder dig att rita din egen diskbänk direkt på deras sida. Vid färdigställd ritning får du en sammanställning över din ritning i pdf och ett pris. Spara ner sammanställningen och maila till oss på Buildor.se, så återkommer vi med ett bra pris och kortast möjliga leveranstid för din diskbänk.

 

 

Stala erbjuder dig att rita din egen diskbänk direkt på deras sida. Vid färdigställd ritning får du en sammanställning i pdf över din ritning och ett pris. Spara ner sammanställningen och maila till oss på Buildor.se, så återkommer vi med ett bra pris och kortast möjliga leveranstid för din diskbänk.


 

Intra erbjuder dig att rita din egen diskbänk direkt på deras sida. Vid färdigställd ritning får du en sammanställning över din ritning, en bild i jpg och ett pris. Spara ner sammanställningen samt bilden och maila till oss på Buildor.se, så återkommer vi med ett bra pris och kortast möjliga leveranstid för din diskbänk.


 

Ifö erbjuder dig att rita din egen diskbänk direkt på deras sida. Vid färdigställd ritning får du en sammanställning i pdf över din ritning och ett pris. Spara ner sammanställningen och maila till oss på Buildor.se, så återkommer vi med ett bra pris och kortast möjliga leveranstid för din diskbänk.


 

Decosteel erbjuder dig att rita din egen diskbänk direkt på deras sida. Vid färdigställd ritning får du en sammanställning över din ritning i pdf och ett pris. Spara ner sammanställningen och maila till oss på Buildor.se, så återkommer vi med ett bra pris och kortast möjliga leveranstid för din diskbänk.


       


Till Frankes ritprogram

 


Till Stalas ritprogram

 


Till Intras ritprogram

 


Till Ifös ritprogram

 


Till Decosteels ritprogram