Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Intra diskbänk

En diskbänk ska tåla ett tufft dagligt slitage i köket. Oavsett vilken modell du föredrar har har vi prisvärda och högkvalitativa produkter från Intra diskbänk som passar just dig.

Intra diskbänk - elegant design och funktonalitet

Planerar du att helrenovera köket eller ska du göra en mindre modernisering? Oavsett vad du är på jakt efter till köket så hittar du det med säkerhet här. Genom att installera Intra diskho får du en bänk av hög kvalitet som förenar elegant design med hög funktionalitet. Du kan sjävklart välja mellan många olika storlekar av Intra diskbänk som passar just dina behov. Vad säga till exempel om snygga Intra Atlantic G?

Slitstark yta för vardagens alla behov

I vårt breda sortiment finner du både insatsbänkar och heltäckande diskbänk från Intra. Vi har även insatslådor till bra priser. En fördel med Intra diskbänk med bottenventil är den slitstarka ytan som klarar vardags alla påfrestningar. Diskbänken är tillverkad i Sverige och här får du kvalitet som håller många år framöver. Utbudet rymmer självklart även diskbänkar i en rad olika storlekar.

Valet för hemma

Beställ hem din produkter tryggt och bekvämt på nätet. Köp- och leveransvillkoren av Intra diskbänk på Buildor slår det mesta. Dessutom gäller öppet köp i hela två veckor. Välkommen att fynda byggvaror till köket till riktigt bra priser hos oss, beställa diskbänk i Intra kvalitet redan i dag. Snart kan du se fram emot en frukost i ditt nyrenoverade kök.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Blanco (217)
 2. Bosign (3)
 3. Contura (111)
 4. Decosteel (158)
 5. FM Mattsson (7)
 6. Franke (39)
 7. GROHE (3)
 8. Ifö (45)
 9. Intra (4)
 10. Madesmart (5)
 11. Mora Armatur (1)
 12. Nivito (8)
 13. Nordic Tech (88)
 14. ORAS (4)
 15. Simplehuman (7)
 16. Stala (46)
Pris
0 kr 14060 kr 0 kr to 14060 kr

4 artiklar

Minskande ordning
per sida

4 artiklar

Minskande ordning
per sida