Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billig källsortering online från Stala

Källsortering är både kul och mycket hållbarhetspåverkande

I denna kategori kommer du finna allt du behöver för ditt kök för att kunna källsortera allt som blir över efter måltider och veckans storhandling.

Stala är namnet på vår kända tillverkare där all vår källsortering kommer ifrån. Att källsortera och att han någon form av källsortering i sitt hem, är något som borde vara en självklarhet med tanke på den rådande och heta miljöfråga vi ständigt påminns om. Det är även ett praktiskt sätt att slippa kassar i hallen eller att allt skräp slängs in under diskhon. Det finns flera olika storlekar och modeller att välja emellan, just för avfallhanteringen ska passa just i ditt kök. Stala har gjort sopsorteringen så enkel så den nästan blir rolig! En smart och multifunktionell sopsorteringslösning i köket underlättar köksarbetet väsentligt. Sorteringen sker lekande lätt – precis så noggrant som du själv vill! Bekvämt och lättillgängligt, förstås! Stalas sopsorteringsvagnar är enkla att rengöra och installera i skåpet under diskbänken. Och det bästa av allt – de är så härligt smidiga att använda!

Vad har man källsortingen för?

Det är till för att hantera det avfall man under varje dygn skapar. På detta sätt enklare kunna lägga alla olika sorters återvinning i respektive kärl för att på så sätt ha det sorterat och klart när man lämnar det i sin sopstation. Det spar tid, plats och miljö.

Vilka skåp passar er källsortering för?

De passar för skåp på 60 och 80 cm.

Vad slänger man i sin källsortering?

Du väljer själv vad du vill slänga i respektive kärl och hur du vill källsortera. Men vanligtvis brukar man slänga konserver i ett kärl, kartong i ett annat och sedan kanske tidningar och reklam i den tredje. Detta varierar självklart från person till person då vi alla har olika livsstilar.

Luktar det inte snabbt väldigt illa om dessa?

Svaret är nej, då biolocket är väldigt smart utrustat med ett filter av aktivt kol. Filtret suger upp oönskad lukt som kan komma från källsorteringskärlen.

Är det svårt att montera denna källsortering?

Nej, dessa är väldigt lättmonterade. Du skruvar fast skenorna i ditt köksskåp och sedan fäster du kärlen. Följ den enkla monteringsanvisningen.

Finns det någon dörrmekanism till avfallshanteringen?

Ja, dörrmekanismen är ett tillval som du kan handla i samband med kärlen. Det som underlättar när du installerar kärlen med dörrmekanismen, är att när du öppnar ditt köksskåp så följer kärlen med ut. På så sätt slipper du att böja dig ner och kasta dina sorterade sopor. Du kommer enkelt åt att bara släppa ner dem i kärlen.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Blanco (23)
 2. Linfalk (6)
 3. Simplehuman (48)
 4. Stala (9)
Pris
0 kr 6285 kr 0 kr to 6285 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 86

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 86

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5