Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp köksblandare billigt från Mora & Grohe

Köksblandare för ditt kök 

I denna kategori kommer du finna köksblandare i alla möjliga utföranden och storlekar. Vi har köksblandare med och utan diskmaskinavstängning och alla dess tillbehör. Köksblandarna kommer från våra kända tillverkare Mora Armatur, Damixa, FM Mattsson, Grohe, Hansgrohe, Oras, Gustavsberg och Strand.

När du väljer en köksblandare så är det viktigt att du finner en som passar dig i smaken till design och utförande. Det är viktigt att du väljer en som passar för just din yta i hemmet. Tänk på att inte ta en disklådsblandare som är för hög ifall den kanske krockar med din köksluckor ovanför, eller en som är för låg ifall du vill kunna fylla din kastruller enkelt med vatten. Därför är det viktigt att kolla produktbeskrivningen innan vilka mått och kika på bilden ifall just den kökskranen du kikar på är den som är ämnad just för dig och dina behov. 

Kan jag byta min köksblandare själv, eller skall jag anlita en hantverkare?

Ifall du har köpt en ny köksblandare är det bra ifall du kontaktar en hantverkare för att få den installerad ifall du själv inte har behörighet. Detta för att garantier ska gälla.

Varför har man diskmaskinsavstängning för på vissa köksblandare?

Du har diskmaskinsavstängningsfunktionen på din blandare ifall du har en diskmaskin i ditt hem. Det fungerar som en på och av funktion av vattnet. Det finns diskmaskinsavstängningar direkt på din köksblandare. Det finns även de man får köpa till bara diskmaskinsavstängningen som du sedan placera ovanför direkt på din diskbänk.

Hur håller jag min köksblandare ren och fin?

Det är viktigt att du använder en mjuk svamp eller trasa med ljummet vatten och såpa. Torka rent kökskranen och torka den sedan torr med en ren handduk.

Vi har köpt en diskbänk passar vår köksblandare?

De flesta av blandarna har ett standardmått och passar de diskbänkar som redan har hål för blandare. Är det inget hål redan taget i din diskbänk så kommer din hantverkare som kommer installera din köksblandare hjälpa dig så att din köksblandare kommer att passa alldeles utmärkt.

Vad menas med en energisparfunktion (eco-spar) på köksblandare?

En del köksblandare kommer med energisparfunktion vilket kan hjälpa dig med en energisparförbrukning på upp till 50%. Det innebär att du aktivt måste hålla kvar kranen i max läge ifall du vill ha varmt vatten och sedan när du släpper kranen åker den tillbaka automatiskt. På detta sätt låter man inte en massa varmvatten gå till spillo och för att vatten ska bli varmt krävs en del energi.

Vad menas med vattensparfunktion när man pratar köksblandare?

Köksblandarna är oftast förinställda på hur mycket vatten som passerar per minut. De är inställda för att du ska kunna diska och tvätta dina händer. Men ifall du ändå vill ha ett större flöde så lyfter du kranen uppåt och på så sätt ökar flödet. På detta sätt sparar du även en massa energi då inte en massa vatten går till spillo.

Varför har man handdusch på en köksblandare?

Vi vill ha ett stort och brett sortiment för att kunna erbjuda alla våra kunder det som passar deras livsstil. Att man har en köksblandare med handdusch är oftast för att man är van att spola av plåtar och kastruller med handduschen exempelvis. Det är ett tillbehör som faller många i smaken.

Vilka tillbehör har ni till er köksblandare?

Det finns olika tillbehör till vår köksblandare. Allt från packningar ifall man har en äldre blandare som behöver byta den packning man har i dagsläget, för att kranen börjat läcka till diskmaskinsavstängningar för bänkanpassning. Du finner tillbehör till din köksblandare här.

Min köksblandare är vinglig vad beror det på?

Vanligtvis när en köksblandare är vinglig beror det på att man har köpt en stor köksblandare och har en diskbänk utan ett förstärkt kranhål. Disklådsblandaren blir då för tung för diskbänken, vilket upplevs att den är vinglig. Du kan i efterhand då köpa en stabiliseringssats för tunna diskbänkar vilket gör att din köksblandare kommer att stå stadigt. 

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Blanco (127)
 2. Decosteel (15)
 3. FM Mattsson (100)
 4. GROHE (46)
 5. Gustavsberg (23)
 6. Insinkerator (9)
 7. Intra (5)
 8. Mora Armatur (102)
 9. Nivito (59)
 10. Nordic Kakel (14)
 11. ORAS (44)
Kategori
 1. Köksblandare med DM-avstängning (21)
 2. Köksblandare utan DM-avstängning (38)
CC-mått (mm)
 1. 40 (2)
 2. 150 (7)
 3. 160 (8)
Pris
0 kr 15296 kr 0 kr to 15296 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 535

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 535

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5