Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

KÖKSBLANDARE

I vårt sortiment av köksblandare hittar du blandare i flera olika utföranden och storlekar. Vi har köksblandare både med och utan diskmaskinsavstängning från erkända tillverkare såsom Mora Armatur, FM Mattsson, GROHE, Gustavsberg och ORAS.

Stort urval av blandare till kök

När du ska köpa en ny köksblandare är det viktigt att du hittar en blandare som faller dig i smaken sett till design och utförande. Samtidigt är det lika viktigt att köksblandaren passar storleksmässigt i just ditt kök efter dina behov. En hög disklådsblandare riskerar att slå i köksluckorna ovanför handfatet, och med en för låg blandare kanske du inte kan fylla dina största kastruller med vatten. Kontrollera alltid dimensionerna på din nya köksblandare genom produktbeskrivningen innan du gör en beställning. Ta också mått i ditt kök så att du vet vilka avstånd du måste förhålla dig till. Som alltid är det också viktigt att du anlitar en behörig hantverkare vid installationen för att försäkring och garantier ska gälla. Hantverkaren kan också hjälpa dig med nya mått vid installationen om du köpt en köksblandare som inte passar din diskbänk. Om det är så att du köpt en för stor köksblandare som känns lite vinglig på diskbänken kan hantverkaren dessutom hjälpa dig med att montera en stabiliseringssats.

Billiga köksblandare med smarta funktioner

I vårt urval av köksblandare hittar du flera blandare med en variation av olika funktioner. Diskmaskinsavstängning är till exempel perfekt för dig som har diskmaskin. Funktionen fungerar som en av- och på-funktion för diskmaskinen för vattenflödet och finns på flera av våra köksblandare, men du kan också köpa till diskmaskinsavstängning som ett tillbehör till din befintliga köksblandare. Flera av våra köksblandare kommer också med energisparfunktion samt vattensparfunktion. Dessa funktioner är framtagna för att inte låta massa vatten gå till spillo och på så sätt undvika att göra av med mer energi än nödvändigt. Vi kan erbjuda flera smarta tillbehör till din köksblandare, bland annat handdusch för dig som enkelt vill kunna spola av stora plåtar och kastruller. Du hittar alla våra köksblandartillbehör här, oavsett om du är ute efter en ny packning eller rengöringsprodukter. För att hålla din nya köksblandare ren och fin är det viktigt att du tvättar rent den med en tvättsvamp eller trasa tillsammans med ljummet vatten och såpa. Sedan är det bara att torka av kökskranen med en ren handduk så har du ett skinande rent resultat!

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Blanco (127)
 2. Decosteel (15)
 3. FM Mattsson (99)
 4. GROHE (46)
 5. Gustavsberg (23)
 6. Insinkerator (9)
 7. Intra (5)
 8. Mora Armatur (100)
 9. Nivito (59)
 10. Nordic Kakel (13)
 11. ORAS (44)
Kategori
 1. Köksblandare med DM-avstängning (21)
 2. Köksblandare utan DM-avstängning (38)
CC-mått (mm)
 1. 40 (2)
 2. 150 (7)
 3. 160 (8)
Pris
0 kr 15296 kr 0 kr to 15296 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 531

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 531

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5