Kökblandare Utan Dm Avstänging

Köksblandare utan diskmaskinsavstängning från Mora Armatur, Damixa, Gustavsberg & FM Mattson för ditt kök

 

Det finns både tvågrepps- och engreppsblandare. Tvågreppsblandaren har två vridon, ett för varmvatten och ett för kallt vatten. När det kommer till köksblandare är den vanligaste typen idag engreppsblandare som är nästintill standarden i de flesta kök. Engreppblandaren är enklare att hantera då endast en hand krävs för att få rätt temperatur, och kan användas av rörelsehindrade, barn och personer som inte har lika mycket styrka i händerna.

Idag är de flesta moderna köksblandare energisnåla men håller ändå ett bra tryck utan att slösa på för mycket vatten. Det är viktigt att du tänker på funktion när du väljer din köksblandare. Tänk på att kastruller ska få plats under köksblandaren, i diskhon, utan problem. Det finns massvis med olika designer, former och geometri på köksblandarna. Köksblandare i retro stil är exempelvis väldigt passande för dig som föredrar den klassiska-looken och som har ett gammeldags kök. En köksblandare i retrostil kan även vara ett härligt inslag i ett väldigt modernt kök. Har du ett större kök finns även köksblandare som ger en restaurangskänsla med dess duschfunktion för att spola rent tallrikar och fat. Vill du ha något enkelt och avskalat men samtidigt modernt och trendigt finns det självklart även ett mångfald av detta. Materialet på köksblandarna är ofta av förkromad mässing, antingen borstat eller blankt. Ett trendigt och väldigt snyggt alternativ är köksblandare i mässing som sticker ut och verkligen gör sig hörd i inredningen.

I denna kategori har vi samlat samtliga av alla våra köksblandare utan diskmaskinsavstängning. Är du ute efter en blandare i en klassisk och lite äldre stil vill vi tipsa dig om vår Disklådsblandare 2-grepp Classic A Krom från Mora Armatur som kommit att bli en av våra mest populära blandare. Nedan finner du också ännu mer flexibla disklådsblandare som Izzy Miniprofi som passar lika väl i restaurangkök som i ditt eget hemma. Eller vill du snarare ha en blandare för att fästa på väggen så har vi även det. 

Här på Buildor.se erbjuds ett brett sortiment med köksblandare från stora välkända varumärken som Gustavsberg,  FM Mattsson,  Mora Armatur och  Oras m.fl, och därför är vi övertygade om att det här finns en blandare för alla.

 

Ta bara en titt på vår populära Köksblandare Nautic för väggmontage från Gustavsberg som går i ett klassiskt och stilrent krom. Har du några frågor gällande ditt val av köksblandare utan diskmaskinsavstängning är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig!

Sort By
Produktbild
Damixa
Pris från 1 839,00 kr
Produktbild
Damixa
Pris från 2 475,00 kr
Produktbild
Damixa
Pris från 1 905,00 kr
Produktbild
Damixa
Pris från 1 695,00 kr
Sort By