KYLAR & FRYSAR

Billiga kylskåp och kombi kyl/frys
Det finns en del olika kylskåp och frysar att välja mellan när det är dags att byta ut den gamla. Det finns idag många färger på kylskåp och frys till skillnad från förut då det var vanligast med vitt. Idag är det allt vanligare med rostfria kylskåp. Värt att tänka på är att ett inbyggt kylskåp får mindre volym då skåpet tar upp plats som finns runt om.

 

Ett tyst kylskåp är mycket behagligare än ett som väsnas , fastän att detta kanske inte är något vi tänker på ögonblicket vi ska köpa vårt nya kylskåp. Detta kan du se i antalet decibel i produktspecifikationen. Det är även vanligt att kylskåpet är utrustat med larm som tjuter om temperaturen blir för låg, vilket kan bero på att dörren inte stängts igen helt.

 

Enligt EU-regler ska alla vitvaror vara energimärkta. Märkningen är en skala från A till G, där det för kyl och frys även finns upp till A++. Detta antyder på hur energismart kylskåpet och frysen är. En högre energiklass betyder att kyl/frys drar mindre energi.

 

Oavsett vad du har för kyl och frys, om det är inbyggnads-, fristående eller kombinations kyl/frys bör du inte lasta allt för tungt i dörren då du riskerar att få dörren att bli hängande vilket ger en dålig tätning.

 

I mindre kök är det väldigt vanligt med en kombination av kyl & frys vilket betyder att kyl och frys består av en enhet. Kombi kyl/frys är ett kostnadseffektivt alternativ som även tar väldigt liten plats i köket.

 

Vad du behöver för kyl och frys beror helt på vad du har för behov hemma hos dig. Är du ute efter smarta finesser med ismaskin och kylt vatten på utsidan av ditt kylskåp? Tänk på att detta kräver vattendragningar - detta gör givetvis installationen något dyrare. Idag är det vanligt att kylskåpen är självavfrostande men vissa budgetalternativ har inte detta och kräver alltså avfrostning. Det finns även kylskåp med tryckutjämningssystem vilket gör det lättare att öppna kylskåpet om det precis varit stängt. Dessa är lättare att öppna, och stänga.

 

Hos oss finner du prisvärda kylskåp, frysar och kombi kyl/frys från Gorenje, Bosch eller Siemens. Med prisgaranti kan vi med säkerhet säga att vi har billiga kylskåp och utan dolda avigfter borde det inte finnas något som hindrar dig från att köpa ditt nya kylskåp från oss. Beställ din kyl/frys idag och slappna av hemma medan vi levererar den hem till dig.

Sort By
Page
Produktbild
Severin
Pris från 7 495,00 kr
Produktbild
Severin
Pris från 7 989,00 kr
Produktbild
Siemens
13 495,00 kr
Produktbild
Severin
Pris från 7 325,00 kr
Produktbild
Bosch
12 909,00 kr
Produktbild
Severin
Pris från 5 495,00 kr
Produktbild
Siemens
10 789,00 kr
Produktbild
19 389,00 kr
Produktbild
Severin
Pris från 6 449,00 kr
KYLSKÅP KIR81VSF0 BOSCH - Vit, 540 liter
Bosch
10 609,00 kr
Produktbild
7 809,00 kr
Produktbild
Bosch
7 895,00 kr
Sort By
Page