Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billiga mikrovågsugnar online

Köp mikrovågsugn från Gorenje idag

Dags att köpa mikrovågsugn? Det finns fristående och inbyggda mikrovågsugnar. En inbyggd mikrovågsugn är vanligast när man renoverar eller bygger ett kök då den planeras in från första början. Har du redan ett komplett kök kan det vara smartare att komplettera med en fristående mikrovågsugn. En fristånde mikrovågsugn är även enklare att byta ut. En inbyggd mikrovågsugn är ett snyggt alternativ, men även det dyrare alternativet.

Den roterande plattan i mikrovågsugnen ser till att värmen sprids jämnare över maten så inte en del av maten stannar kall medan en annan blir kokhet. Alla mikrovågsugnar har inte en roterande platta. Det kan vara smart att välja en mikrovågsugn där den roterande funktionen kan stängas av. Detta ifall du har stora eller rektangulära föremål som ska in i mikrovågsugnen. Dessa kan då föremålet kan fastna och/eller skada din mikrovågsugn.

Desto högre Watt (W) din mikrovågsugn har, desto mer effektivt kommer den att värma och tina upp maten.

En mikrovågsugn är energismart om du ska värma mindre mat. Ska du värma vatten är det dock energisnålast att göra detta i en vattenkokare.

Mikrovågsugnen storlek mäts i liter. Det räcker oftast att ha en kompakt, liten mikrovågsugn. Men har du en stor familj, framförallt med mycket små barn kan det vara smart att köpa en rejäl mikrovågsugn.

Hos Buildor.se hittar du billiga mikrovågsugnar till ditt kök från välkända varumärken. Med snabba leveranser kan du ta det lugnt hemma medan vi sköter resten.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Champion (1)
  2. Severin (5)
Pris
0 kr 2343 kr 0 kr to 2343 kr

6 artiklar

Minskande ordning
per sida

6 artiklar

Minskande ordning
per sida