Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp minikök från Intra till lågt pris

Minikök för mindre ytor

I denna kategori kommer du finna minikök från Intra som passar ditt behov. En del väljer minköken för att det sparar yta och andra har det för att det underlättar för de äldre när de flyttar och vill ha sitt eget lilla kök . Där de kan förvara livsmedel i kylskåpet och värma mat på plattorna. Dessa kvalitativa minikök kommer från vår kända tillverka Intra.

Levereras alla minikök med plattor?

Nej, vi har även minikök där endast diskho och kylskåp ingår.

Behöver man elektriker för att installera ett trinettkök?

Nej, miniköken levereras med en stickkontakt till både kokplattor och kylskåp. Det är vanlig hushållsström så det är bara att koppla in.

Vilket material har trinettkökets diskbänk?

Diskbänkarna som medföljer miniköken är i rostfritt stål.

Hur mycket väger ett minikök?

Miniköken har en vikt på cirka 75 kilo.

Vad är bra med minikök?

Ifall du bor på en liten yta och vill spara yta är detta en väldigt smidig lösning då du har kylskåp, kokplattor och möjlighet att diska på samma yta. Ifall du är äldre och minnet börjat svikta och du vill hjälpa dina närstående är det perfekt att ge dem ett minikök med timer så att du minimerar risken för att saker ska börja brinna.  Alla våra minikök levereras med timer. Detta är ett bra sätt att underlätta vardagen för både unga och gamla. Allt för att spara yta och för att vara till hjälp för dem man bryr sig om.

Ta gärna en titt på den tidlösa CK 120 modellen med kylskåp och underskåp i vitlackerad stålplåt. Fokuserar du mer på design eller bara vill ha ut mer av ditt minikök rekommenderar vi den stilrena Trend 100 LM/RM Rostfri som levereras med kylskåp, mikrovågsugn, 2 lådor på glidskenor av metall, disklåda och ventil & vattenlås.  

Är det 1-fas, 2-fas eller 3-fas på miniköken?

Miniköken levereras med 1-fas.

Medföljer köksblandare när man handlar ett minikök?

Nej, köksblandare är något ni får köpa till.

Hur många liter rymmer kylskåp och frysfacket?

Kylskåpet har en nettovolym på 103 liter och frysfacket på cirka 17 liter.

Hur sköter man om sitt minikök?

Se till att efter att du har diskat torka av diskbänken och sedan torka den torr med en ren handduk. Låter man vatten ligga kvar bildas det fläckar i diskbänken. Använda aldrig slipande rengöringsmedel när du gör rent ditt minikök. Använd skonsamma medel som vanlig såpa med ljummet vatten.

Ingår vattenlås och ventil när man köper minikök?

Ja det medföljer vi köpet av ditt minikök. Men det är alltid bra att kolla vad som står i produkttexten på respektive produkt man beställer vad som ingår.

Vilka olika utföranden har ni på era minikök?

Du kan beställa minikök med plattor och utan kokplattor. Du kan beställa ett minikök med och utan kylskåp. Det går också bra att bara köpa själva kylskåpet som passar dessa minikök.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Borö Trinette (30)
  2. Intra (8)
Pris
0 kr 26149 kr 0 kr to 26149 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 38

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 38

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3