Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp spisar online

Billiga spisar till ditt kök

Det finns mycket olika spisar idag. Spisar som värms med el och spisar som värms med gas. Hos oss finner du induktionsspisar, glaskeramikspisar, gasspisar och standardspisar med plattor. Det finns självklart fördelar och nackdelar med alla modeller, liksom allt annat här i världen.

Gasspisar har en speciell charm som gör att spisen är populär bland matfantaster. Det som är det mest positiva med gasspisen är just att den värms upp på direkten, utan fördröjning. Gasspisen är den spisen som värms upp snabbast jämfört med alla andra spisar. Nackdelen med gasspisen är den separata installationen med gastuber. Gastuberna behöver stå på en säker plats.

Glaskeramikspisar är i dagsläget populärast med indduktionsspis hack i häl. Glaskeramikspisen är billigare att köpa än induktionsspisen. En glaskeramikhäll fungerar med ett värmeelement i plattorna. Glaskeramikspisen är enkel att rengöra och smidig att använda. Nackdelen är dock att det lätt kan bli fläckar och spisen kan enkelt skadas. Exempelvis om du spiller socker, då en kemisk reaktion utlöses som kan komma att skada glaskeramikhällen.

Det positiva med induktionshällar är att plattan värms upp i princip nästan lika snabbt som en gasspis. Vilket är mer eller mindre på direkten. Det som dock skiljer induktionsspisar från andra spisar är att den endast värmer kastruller och stekpannor via ett magnetfält och du kommer alltså inte att bränna dig om du lägger handen på plattan. Induktionsspisen är ett barnvänligt och säkert alternativ. Nackdelen med en induktionsspis om du redan har en spis idag som inte är av induktionshällar är att du måste byta ut alla stekpannor och kastruller då indduktionsspisen endast alstrar värme på vissa typer av kastruller och stekpannor.

Är du ute efter endast inbyggnadshällar finner du detta under Inbyggnadshällar och är du bara ute efter en ugn finner du det under kategorin ugnar.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Champion (2)
  2. Severin (1)
  3. Tristar (3)
Pris
0 kr 1507 kr 0 kr to 1507 kr

6 artiklar

Minskande ordning
per sida

6 artiklar

Minskande ordning
per sida