Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billig ugn online med fri frakt

Köp ugn från Gorenje

Under denna kategori har vi samlat ugnar för dig som vill köpa inbyggnadshällen och ugnen separat. Vill du ha en ugn med spisplatta finner du detta under kategorin spisar.

Titta extra på energieffektivitet när du ska köpa ugn då ugnar drar mycket energi. Det är rekommenderat att ha ugnen i arbetshöjd då detta är positivt ur en ergonomisk synpunkt för dig som ska använda ugnen. Att ha ugnen högre upp är även att rekommendera om du har småbarn och/eller husdjur hemma. En separat ugn är även oberoende av häll och fläkt. Av dessa anledningar är en separat ugn idealisk då du kan placera den på andra ställen än just under spisen.

Energimärkning på ugnar går utifrån en skala från A till G. A innebär hög effektivitet och G innebär mycket låg. Bor du i lägenhet är det vanligast med 230 V anslutning medan det är vanligare med 400 V i villor. Inbyggnadsugnar är för 230 V.

Om din ugn har en stickkontakt kan du själv installera den, men har ugnen fast elanslutning ska denna installeras av en behörig elektriker.

Idag är det vanligt med varmluftsugnar. En varmluftsugn cirkulerar den varma luften som värmts upp av värme-element med hjälp av en fläkt. Detta tillåter dig att använda hela ugnen vid matlagning eller bakning då du kan ha flera plåtar ovanför varandra utan att detta påverkar det som tillagas ovan eller under.

Hos oss på Buildor.se finner du ugn för ditt kompletta kök, alltid med fri frakt och till marknadens lägsta priser!

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Severin (4)
  2. Tristar (1)
Pris
0 kr 1542 kr 0 kr to 1542 kr

5 artiklar

Minskande ordning
per sida

5 artiklar

Minskande ordning
per sida