Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Flytvästar, fallinor, bojar, skotlinor & förankring

Allt för ditt båtliv äntligen hos Buildor.se

Att kunna vara ute till havs med egen båt är en lyx. Har du båt vet du att underhållningen kan vara dyr, men köper du dina tillbehör hos Buildor kommer du att kunna spara pengar. Under kategorin marint hittar du fallinor, fendrar, bojar, flytvästar, flytkläder, förankring, förtöjning och skotlinor.

 

Under fendrar & bojar finner du bland annat Polyforms populära cylinderformade fendrar. Dessa fendrar används av både fritidsbåtar och av Kustbevakningen.

 

Fallinor från Polyropes ger dig kvalité till ett bra pris. Proline serien är ett färdigt kit, lämplig som genomgående fall; genuafall, storfall, spinnakerfall och fockfall. För att veta vilken längd du behöver på din fallina, kika på produktsidan där det finns en liten guide.

 

När du väljer förankring är det viktigt att du tänker på båtens storlek. Ett stukankare ger fäster bra i alla typer av botten och fungerar bra som en allround-ankare.

 

Förtöjning från Polyropes använder maximalt UV-skyddsmedel, vilket är dyrare vid tilllverkning, men försäkrar dig om att linan håller i många år framöver. För att förlänga livslängden på tamparna ytterligare, tvätta dem efter båten tagits upp på land.

 

Något som är oerhört viktigt när du är ute till havs är flytvästar/flytkläder I kategorin flytvästar & flytkläder hittar du flytprodukter från Regatta och Baltic. Glöm inte att alltid sätta på flytväst på dig och din familj. En familj kan bestå av både barn och djur, och det är viktigt att vi sätter det säkra före det osäkra på alla som är med på båten. Är du ute efter en flytväst för din hund eller katt rekommenderar vi att du tar en titt på Regattas flytväst för hund/katt. Letar du efter en flytväst till barnen rekommenderar vi Baltics räddningsväst Bambi som vunnit Bäst i test i Praktiskt Båtägande. Detta på grund av att västen har bra flytkraft, vänder snabbt och är lätt att sätta på och ta av. Vi hoppas du finner det du söker efter! Gör du inte det, kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare.