TILLSATT

2014-03-26 | SEM/PPC-manager sökes till buildor.se!

OM TJÄNSTEN

Du kommer ansvara för att bygga upp SEM/PPC-funktionen inhouse. Detta innefattar både formulering och implementering av strategi. Konkret kommer du arbeta med strukturering av konton i de olika sökmotorerna där arbetet bl a innefattar formulering av annonser, budgetering, analys, uppföljning och åtgärd. Primärt arbetar vi med Google, men även andra plattformar såsom Facebook och Bing/Yahoo. Du kommer arbeta mot mål som du är med och formulerar och rapporterar direkt till VD.

VI TROR...

...att du brinner för SEM/PPC-strategi och älskar bra resultat. Du har förmodligen bakgrund på en konsultbyrå inom SEM/PPC eller kommer från liknande roll hos en e-handel. GA är ett verktyg du känner dig extremt trygg med och kan nyttja alla dess fördelar och finesser. Du vill finna en ny dynamisk miljö i ett företag som växer snabbt, en resa du vill följa med på i form av att få ett utökat ansvar med företagets tillväxt. Vi tror att även om du har din kärna inom PPC, har du också mycket goda kunskaper om både onsite och offsite SEO.

OM BUILDOR.SE

Buildor.se lanserades årsskiftet 2012/2013 och är en mycket snabbt växande e-handel inom do-it-yourself. Vårt sortiment innefattar t ex gräsklippare, golv, badkar, lampor, trädgårdsmöbler och mycket mer. Allt från kända varumärken. Vi är ett ungt team som gillar ett högt tempo och snabba men genomtänkta puckar. Vi har en kultur som präglas av prestigelöshet, flexibiltet och resultatfokus.

ANSÖKAN SKA INNEHÅLLA

- CV

- Cover letter

Anställningsform: Heltid.

Lön: Fast lön, förmånspaket och möjlighet till optioner.

Start: Enligt överenskommelse.

Ansökan skickas till: kuljobb@buildor.se

Välkommen med din ansökan!