Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Ethimo

Ethimo möbler  i världsklass med ursprung i den italienska myllan

Italienska utemöbelvarumärket Ethimo uppstod som ett direkt behov av välkomnande, snygga och sköna sittmöbler för de vallfärdande besökarna till en av världens största pionodlingar som ägs av familjen Confidati, även stolta ägare av Ethimo! Familjen Confidati som anlade pionparken Moutan Botanical Centre, hade inte bara en passion för pioner, utan även en stark önskan om att skapa en vackrare utemiljö med utemöbler av allra högsta kvalitet.


Ethimo hämtar sin inspiration ifrån de typiska färger och element som kännetecknar det italienska landskapet. och som omger företagets verksamma plats. Det azurblå havet, stränderna, olivlundarna och inte minst de egna vackra pionodlingarna. Design, komfort och allra högsta kvalitet i kombination med naturmaterial, miljö och håll- barhet står i fokus. Idag säljs möblerna i Ethimo's showroom i Milano, Rom, Paris och i Cote d'Azur samt hos åteförsäljare över hela världen och syns i både privata trädgårdar och i offentlig miljö.


Ethimo drivs idag av familjen Confidati tillsammans med ledningsgrupp som har stor erfarenhet och kunskap av tillverkning och försäljning av utemöbler i premiumsegmentet, både inom privat och offentlig miljö som hotell, parker och uteserveringar. Kollektionen innehåller alla typer av utemöbler, med allt från sittgrupper, solsängar och utebelysning till parasoll, kuddar mm. Möblerna tillverkas av högsta kvalitet med stor omsorg om detaljerna, i material som stål, aluminium, teak, vintage patinerad teak, flätad konstrotting samt tillhörande textilier som tål utomhusbruk från Sunbrella.


Ethimo's sortiment står för värme och tidlös design, ett samtida uttryck som känns både innovativt och originellt men samtidigt familjärt. En väl sammansatt kollektion av tidlösa utemöbler, som förverkligar drömmen om att kunna möblera snyggt och med personlig stil även utomhus. Sedan två år tillbaka har Ethimo inlett ett nära samarbete med den kände franske designern Patrick Norguet vilket resulterat i bla serien KNIT som fått mycket uppmärksamhet. Ethimo har en miljövänlig profil, stora delar av produktionen sker i Italien utanför Rom där man även har sitt huvudkontor. Man använder sig endast av teak som odlats ekologiskt i Thailand och Indonesien, samt färger som inte är giftiga. Materialen är återvinningsbara.

Ethimo

Sortera utifrån
Kategori
 1. Parasoll (8)
 2. Sittmöbler (72)
 3. Solsängar (13)
 4. Trädgårdslampor (9)
 5. Trädgårdstillbehör (3)
 6. Utebord (49)
Pris
0 kr 43940 kr 0 kr to 43940 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 151

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 151

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5