Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner
VILLEROY & BOCH

År 1748 börjar Francois Boch tillsammans med sina tre söner tillverka keramik porslin vilket senare kom att resultera i födelsen av varumärket Villeroy & Boch. I koncernen ingår varumärkena Villeroy & Boch samt Gustavsberg AB, två av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter. Med fokus på badrumsporslin i form av WC, tvättställ, blandare, badrumsmöbler, badkar och massagebadkar täcker produkterna ett helt badrumssortiment. Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy & Boch AG och tillhör därmed en av Europas största producenter av badrumsinredningar.

Öppen spolkant för optimal hygien vid varje spolning


Den revolutionerande spoltekniken DirectFlush håller din toalett ren och fräsch vid varje spolning, tack vare den innovativa designen med släta ytor. Den öppna spolkanten förenklar städningen och gör så att smutsen enkelt sköljs ner vid spolning, utan att fastna i spolkantet. Effektiv rengöring som är skonsam för miljön.

Skicklig konstruktion för en enklare installation


Med det patenterade fästsystemet SupraFix kan du installera din väggmonterade toalett enklare och snabbare. Tack vare 2-i-1 monteringen behövs inget sidofäste för att fästa toaletten mot väggen. Detta ger en klar fördel i design men även underhållningen av din WC. SupraFix är bland annat tillgänglig i serien Subway 2.0

Skapa en personlig oas av avkoppling i ditt badrum


För många är det svårt att komma på något mer avkopplande än ett lugnt bad, alldeles själv, i lugnande varmt vatten. Njut av lugnet i ett premium badkar från Villeroy & Boch. För dig som vill sätta en guldkant på vardagen, ta en titt på bubbelbadkaren med ergonomiskt placerade ryggjets som ger riktad kroppsmassage med intervallsystem.

Sortera utifrån
Pris
0 kr 79900 kr 0 kr to 79900 kr

1 artiklar

Minskande ordning
per sida

1 artiklar

Minskande ordning
per sida