Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Ta hand om din trädgård med hjälp av Buildor

Njut av sommaren i din nya trädgård

I din trädgård kan du ha till lite vad du vill och du kan utforma den hur du vill, på ditt alldeles egna sätt. I vårt trädgårdssortiment kan du finna allt mellan himmel och jord, bokstavligen. Från fröer nere på marken till fyrverkerier uppe i skyn.

Din trädgård betyder mycket för dig. Den reflekterar hur du ser ut, eller vill se ut på insidan och för att den ska bli perfekt måste du ta hand om den på alla möjliga sätt. Gräsmattan ska klippas, diverse blommor och grönt ska odlas, utemöbler  ska placeras ut mot väst och dekorationer ska läggas ut efter högtid och säsong. Åren kommer och går och du vill ha produkter som åldrar med dig och trädgården. Du kanske testar den senaste grillen eller köper en ny gräsklippare, men de måste hålla en standard som passar din livsstil. Det är trots allt din trädgård, du ska kunna få din form av lugn och ro där.

 

Många gånger är det svårt att plantera växter, grönsaker och frukt fritt i trädgården då vårt klimat inte alltid tillåter det. För dig som älskar att skapa ditt egna trädgårdsparadis tipsar vi därför om vårt sortiment av växthus från Halls. Där finner du växthus från under 1 kvm till växthus på över 15 kvm! Välj det växthus som passar dig bäst. Vill du endast ha ett fåtal växter eller ett helt trädgårdsland?

 

En pool ger en lyxig trädgårdskänsla och känslan av exklusivitet. Alla har kanske inte möjligheten till en nedgrävd pool, men att kunna svalka sig under sommarens hetta kan också vara enkelt och billigt. Därför har vi även ett brett sortiment på pool ovan mark. För att få en riktigt blå och härlig pool krävs mer än bara rent vatten. Få det blå vattnet alla bilder visar med hjälp av poolfilter och poolpumpar. Hos oss finner du även annan användbar poolutrustning som pooltak, poolbelysning och poolvärmepumpar.

 

Har du förmånen att ha en trädgård har du även fått förmånen med otroliga förvaringsmöjligheter på köpet. Från GoP finner du garage och förråd med smart förvaring där du kan lägga allt  från ved, cyklar och trädgårdsredskap till trädgårdstraktorer och en bil. Utnyttja trädgårdsytan du inte använder till förvaring så du får ordning och reda. Du kommer spara enormt mycket tid och energi!

 

Glöm inte de varma sommarnätterna med grillen på och den ljuva doften av grillat som sprider sig i trädgården. Från kända varumärken som Muurikka, Napoleon och Landmann finner du ett brett sortiment av gasolgrill, elgrill, kolgrill, klotgrill, inbyggnadsgrill... ja, vi kan med stor säkerhet säga att vi tror du kommer hitta den grill du söker efter. En grillkväll är aldrig en dålig idé!

 

Däremellan finner du allt möjligt som växtvård från Greeline, flaggor och fläggstänger från Formenta, lekredskap från Jungle Gym, trädgårdsdekor från Mr Fredrik, arbetskläder från Blåkläder, staket från Jabo, och golvtrall från Bergo. Detta för att du och hela din familj ska kunna trivas i trädgården. Att kunna ha barnen lekandes medan du kopplar av i en paviljong med vänner och familj i sommarvärmen är nu inte långt ifrån dig. På sommaren kan du utnyttja din trädgård till fullo så varför inte ta tillfället i akt och lyxa till det med exempelvis lite nya parasoll för att få den där fulländade sommarkänslan? Det förtjänar du.