Köp billiga utemöbler / utomhusmöbler & trädgårdsmöbler

Sköna utemöbler att njuta i på sommaren

Din trädgård kan du ha till lite vad du vill och du kan utforma den hur du vill, på ditt alldeles egna sätt. I vårt trädgårdssortiment kan du finna allt mellan himmel och jord, bokstavligen. Från fröer nere på marken till fyrverkerier uppe i skyn.


En väldigt populär kategori är våra utemöbler till trädgården. Letar du efter trädgårdsmöbler har du definitivt hamnat rätt. I vårt breda sortiment finner du stolar, bort, soffor, fåtöljer, hängmattor och hammocks och alla tillbehör som behövs till dessa möbler. Från La Siesta finner du hängmattor som är ensam i sitt slag med dess färgsprakande design och toppkvalité. Din trädgård reflekterar ditt hem och dina utemöbler speglar din inredning. Därför tycker vi det är viktigt att du hittar något som faller just dig i smaken.


Många gånger är det svårt att plantera växter, grönsaker och frukt fritt i trädgården då vårt klimat inte alltid tillåter det. För dig som älskar att skapa ditt egna trädgårdsparadis tipsar vi därför om vårt sortiment av växthus från Halls. Där finner du växthus från under 1 kvm till växthus på över 15 kvm! Välj det växthus som passar dig bäst. Vill du endast ha ett fåtal växter eller ett helt trädgårdsland?

 

En pool ger en lyxig trädgårdskänsla och känslan av exklusivitet. Alla har kanske inte möjligheten till en nedgrävd pool, men att kunna svalka sig under sommarens hetta kan också vara enkelt och billigt. Därför har vi även ett brett sortiment på pool ovan mark. För att få en riktigt blå och härlig pool krävs mer än bara rent vatten. Få det blå vattnet alla bilder visar med hjälp av poolfilter och poolpumpar. Hos oss finner du även annan användbar poolutrustning som pooltak, poolbelysning och poolvärmepumpar.


Har du förmånen att ha en trädgård har du även fått förmånen med otroliga förvaringsmöjligheter på köpet. Från GoP finner du garage och förråd med smart förvaring där du kan lägga allt  från ved, cyklar och trädgårdsredskap till trädgårdstraktorer och en bil. Utnyttja trädgårdsytan du inte använder till förvaring så du får ordning och reda. Du kommer spara enormt mycket tid och energi!

 

Glöm inte de varma sommarnätterna med grillen på och den ljuva doften av grillat som sprider sig i trädgården. Från kända varumärken som Muurikka, Napoleon och Landmann finner du ett brett sortiment av gasolgrill, elgrill, kolgrill, klotgrill, inbyggnadsgrill... ja, vi kan med stor säkerhet säga att vi tror du kommer hitta den grill du söker efter. En grillkväll är aldrig en dålig idé! 


Där emellan finner du allt möjligt som växtvård från Greeline, flaggor och fläggstänger från Formenta, lekredskap från Jungle Gym, trädgårdsdekor från Mr Fredrik, arbetskläder från Blåkläder, staket från Jabo, och golvtrall från Bergo. Detta för att du och hela din familj ska kunna trivas i trädgården. Att kunna ha barnen lekandes medan du kopplar av i en paviljong med vänner och familj i sommarvärmen är nu inte långt ifrån dig. På sommaren kan du utnyttja din trädgård till fullo så varför inte ta tillfället i akt och lyxa till det med exempelvis lite nya parasoll för att få den där fulländade sommarkänslan? Det förtjänar du.